Χρειάζεστε Συνέλευση να Hex μετατροπέα για AVR ATmega σειρά

R

rushi53

Guest
Hi όλα, έχω ανάγκη Συνέλευση να Hex μετατροπέα για AVR ATMEGA8, ATmega16, ATmega32. Είμαι πάρα πολύ εξοικειωμένοι με 8051 και τώρα θέλω να ξεκινήσω με AVR γράφω προγράμματα AVR ΜΟΝΟ σε συμβολική γλώσσα. Παρακαλώ να με βοηθήσει στο θέμα αυτό. Αναμονή για τις απαντήσεις σας:) __________________ Ευχαριστώ, Rushikesh www.projectsof8051.com

Η «Συνέλευση για Hex μετατροπέα" εργαλείο μετατροπής είναι το όνομά του assembler , υποθέτω, θα πρέπει να έχετε ακούσει τον όρο πριν. Για ATmega οικογένειες, αυτό το εργαλείο παρέχεται από την Atmel δωρεάν. Ελέγξτε τον ιστοχώρο τους.

assembler [/b], υποθέτω, θα πρέπει να έχετε ακούσει τον όρο πριν. Για ATmega οικογένειες, αυτό το εργαλείο παρέχεται από την Atmel δωρεάν. Ελέγξτε τον ιστοχώρο τους.
Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση ya, έχω ακούσει για Assembler, αλλά ήμουν σύγχυση μεταξύ Assembler και compiler. Επισκέφθηκα Atmel ιστοσελίδα περιέχει πολλά λογισμικά όπως AVR Studio 4.17 (Build 666), η AVR Studio 4.16 SP1 (Build 638), AVR Studio 4.16 (Build 628) και πολλά άλλα Ποιο από τα δύο θα πρέπει να κατεβάσω; και είναι αυτό μια δωρεάν έκδοση; Εννοώ πλήρη έκδοση ή μήπως είναι ένα demo / δοκιμαστική έκδοση;

Δεν χρησιμοποιώ την Atmel εργαλεία προς το παρόν. AVR Studio και AVR Studio32 είναι δωρεάν, τουλάχιστον AVR Studio περιλαμβάνει επίσης μια assembler. Είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται με δωρεάν WinAVR (GNU) C-compiler. Θα ήθελα να κατεβάσετε γενικά η πιο πρόσφατη τελικό (όχι beta) έκδοση των εργαλείων.

[Quote = FVM] Δεν χρησιμοποιώ την Atmel εργαλεία προς το παρόν. AVR Studio και AVR Studio32 είναι δωρεάν, τουλάχιστον AVR Studio περιλαμβάνει επίσης μια assembler. Είναι ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται με δωρεάν WinAVR (GNU) C-compiler. Θα ήθελα να κατεβάσετε γενικά η πιο πρόσφατη τελικό (όχι beta) έκδοση των εργαλείων. [/Quote] Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Θα σας ενημερώσουμε, αν χρειάζομαι πια βοήθεια:) Ελπίζω να μην το μυαλό:)

[Quote = rushi53] Hi all, Χρειάζομαι Συνέλευση να Hex μετατροπέα για AVR ATMEGA8, ATmega16, ATmega32. Είμαι πάρα πολύ εξοικειωμένοι με 8051 και τώρα θέλω να ξεκινήσω με AVR γράφω προγράμματα AVR ΜΟΝΟ σε συμβολική γλώσσα. Παρακαλώ να με βοηθήσει στο θέμα αυτό. Αναμονή για τις απαντήσεις σας:) __________________ Ευχαριστώ, Rushikesh www.projectsof8051.com [/quote] αν εξακολουθούν να έχουν ανάγκη από μια συνέλευση για να hex μετατροπέα αρχείων .. Θα μπορούσα να σας το λογισμικό για αυτό. . είναι κάπως μέρος του λογισμικού MPLABIDE (αν έχετε ακούσει ποτέ) .. αλλά αυτό το λογισμικό λειτουργεί καλά για μένα .. συν είναι εύκολο στη χρήση .. αν θα με ενδιέφερε με το λογισμικό που έχω αναφέρει απλά μου λένε δεξιά μακριά ή πτώση ur e-mail Προσθέστε .. και της κακής το στείλει σε εσάς .. "Κάνουμε το καλύτερο σας": D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back