Χοντρό Ανάλυση Διακύμανσης

D

dhaval4987

Guest
Hey όλα Αν θέλω απλώς να ελεγχθεί η συμπεριφορά του κυκλώματος σε διαφορετικές γωνίες-μόνο ένα χοντρό ανάλυση-και όχι Μόντε Κάρλο, τι και πώς πρέπει να αλλάξω τις παραμέτρους; Κατανοώ ότι η SS σημαίνει NMOS και ΟΔΣ τόσο αργή και FF σημαίνει τόσο γρήγορα ... αλλά καμία συσχέτιση μεταξύ του ποσού της αλλαγής του πέμπτου του ενός πέμπτου του με το άλλο εκεί; Θέλω να πω, αν μου αύξηση Vthn, στη συνέχεια, από ό, τι ποσό πρέπει να αυξηθεί Vthp για SS; Πόσο περίπου SF, FS και FF το αντίστροφο; Επίσης, όταν προσπαθώ να αλλάξετε 2 ή περισσότερες παραμέτρους σε μια στιγμή, πώς μπορώ να γνωρίζω το οποίο η συσκευή μου πέφτει στην καμπύλη; (Παράδειγμα που αλλάζει πέμπτου και για τις δύο NMOS και ΟΔΣ, και στη συνέχεια αλλάζει Vdd και Θερμοκρασία-πώς μπορώ να διαπιστώσω από τη γωνία της λειτουργίας-για παράδειγμα, είναι πιο γρήγορα από ό, τι η FS και η πιο αργή τότε SF ή πιο γρήγορα, στη συνέχεια, SF και σαν σοφός!;)

Ή επιτρέψτε μου να αναδιατυπώσει το ερώτημα. Από θερμοκρασίας και Vdd και πέμπτου, ποια κυριαρχεί; - Αυτό θα με βοηθήσει να αποφασίσει το χώρο της συσκευής και στη συνέχεια με βάση τη δεσπόζουσα θέση, μπορώ να κάνω χοντρό ανάλυση σε κάθε περίπτωση.

Ακόμη μια ερώτηση: Έκανα 3 Ανάλυση κατά την οποία 1η περίπτωση, όλες οι συνθήκες ήταν τυπική χαρακτηριστική Vdd, Temp, πέμπτου και Leff. Σε άλλο, συνέχισα Θερμοκρασία 125c, Vdd μειώθηκε κατά 10%, Πέμπτο αυξήθηκαν κατά 10% και Leff αμετάβλητες. και στην 3η, συνέχισα Θερμοκρασία 125c, Vdd μειώθηκε κατά 10%, Πέμπτο αυξήθηκαν κατά 10% και Leff αυξήθηκαν κατά 10%. Τεχνικά, αν αυξηθεί Leff, τότε η απόδοση κύκλωμα επιβραδύνει ακόμη περισσότερο. Αλλά παραδόξως, βρήκα 2η περίπτωση πιο αργή από ό, τι 3η. Επίκλισης καταλαβαίνω γιατί!; Μπορεί κάποιος να μου πει;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back