Χαμηλοπερατό φίλτρο για την πρόληψη Βουητό στα PWM σήματος

M

mengghee

Guest
Γεια σας, είμαι σχεδιάζει αυτήν την περίοδο έναν μετατροπέα ώθηση και έχω σχεδιάσει και το σήμα PWM. αλλά ενώ εγώ τροφοδοτείται το σήμα PWM για το buffer, η έξοδος του buffer έχει κάποιο ήχο συμβαίνουν. γι 'αυτό πρέπει να σχεδιάσουμε ένα φίλτρο για τον ήχο αποτέλεσμα. τον ήχο που εμφανίζεται στο κύκλωμα είναι περίπου 15Mhz. οπότε υποθέτω ότι μου κοπεί συχνότητα για το φίλτρο είναι περίπου 200kHz ως PWM σήμα μου είναι περίπου 50kHz σε 100 kHz. αλλά δεν ξέρω πώς να υπολογίσετε την αντίσταση και πυκνωτή αξία. και επίσης .... Αναρωτιέμαι αν αυτό μπορεί να ισχύει MOSFET μου ως MOSFET μου απαιτεί ορισμένες ρεύμα για να το οδηγήσεις. χάρη .... αφορά, mengghee

Όχι δεν θέλετε να φιλτράρετε εδώ - γεγονός που επιβραδύνει την πύλη θα πέσει την αποδοτικότητά σας. Θα πρέπει να διερευνήσει γιατί έχετε ήχο. Για έναν εξωτερικό διακόπτη θα μπορούσατε να έχετε ήχο αν buffer-> σας σύνδεση πύλη είναι αρκετά μεγάλη και επαγωγική. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διορθώσετε αυτό το μονοπάτι έτσι ώστε να είναι σύντομη και χαμηλή αντίσταση. Εάν δεν μπορείτε να διορθώσετε αυτό το μονοπάτι ένα γρήγορο και βρώμικο κώδικα είναι να τεθεί μια μικρή (2-10 Ohm) αντίσταση σε σειρά με την πύλη για να κάνουν χαμηλής διέλευσης σας - η πύλη είναι η ίδια η Capacitor. Ωστόσο, όπως ανέφερα και πριν θα πρέπει να υποβαθμίζει την αποτελεσματικότητα κάπως με τον τρόπο αυτό.

χάρη electronrancher, έχω παρατηρήσει ένα πράγμα στο κύκλωμα. ο ήχος που προκύπτει από το buffer για να πύλη, εμφανίζεται πριν από την Rg το οποίο χρησιμοποιείται για το αυτοκίνητο την πύλη του MOSFET. αν θ καθετήρα μετά Rg. δεν υπάρχει κλήσης εμφανίζεται. Είμαι απλώς αναρωτιέται αν αυτό θεωρείται εντάξει; ... Σας ευχαριστούμε που αφορά, mengghee

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back