J
Jensen
Guest
Στο νέο έργο μου μπορεί να χρειαστούν ένα χαμηλό θόρυβο φάσης 160 ή 180MHz ταλαντωτή για AD9856 (DDS chip). Κάποιος μου προτείνουν να χρησιμοποιήσετε ένα 10MHz OCXO να πιάσει κατώτερη φάση στο εγγύς-band, σε αυτό το έργο το θόρυβο φάση της παραγωγής DDS πρέπει κάτω-70dBc @ 10Hz. Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω 10MHz ocxo, τότε εγώ πρέπει να χρησιμοποιήσετε on-chip πολλαπλασιαστή μέσα AD9856, αυτό προκαλέσει κάποια υποβάθμιση του θορύβου φάσης. Θέλω να απενεργοποιήσετε την on-chip πολλαπλασιαστή και η χρήση ενός 160 ή 180MHz υψηλή σταθερότητα χαμηλό θόρυβο ταλαντωτή φάση να καλύψει τις επιδόσεις αυτό που χρειάζομαι. Μπορώ να κάνω; Δεν ξέρω πώς να σχεδιάσουν το υψηλό ferquency υψηλή σταθερότητα χαμηλό θόρυβο ταλαντωτή φάση που χρειάζομαι. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει; Ένα άλλο ερώτημα είναι πώς να σχεδιάσουν μια στενή λωρίδα παθητική BPF; Πραγματικά στενή λωρίδα 16.8MHz + / - 2000ppm, 18.4MHz + /-2000ppm 33.8MHz + /-2000ppm, πώς μπορώ να κάνω αυτό ??????????? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Jensen: (