Χαμηλή-περνούν στο μετασχηματισμό Bandpass στο Matlab?

E

epp

Guest
Προσπαθώ να βαθυπερατού φίλτρου IIR ως το άθροισμα των δύο τμήματα allpass. Μετά από αυτό έχω να κάνω μετατροπή του βαθυπερατού φίλτρου πρωτότυπο ως εξής: z ^ -1 ---> t2 (z) =-z ^ -1 * (α + z ^ -1) / (1 + a * z ^ -1 ) και θα πάρω ένα bandpass. Δεν έχω ιδέα πώς να κάνει αυτό. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Χαιρετισμούς

Ι dont remmebre το LP-BP τύπο μετασχηματισμού, αλλά αν αυτό που έχετε τύπου είναι σωστή τότε: 1.Get LP φίλτρο σας λειτουργία μεταφοράς - στον τομέα z είναι polinomial στην αρίθμηση και polinomial ως παρονομαστής 2. υποκατάσταση κάνει ό, τι έχετε πληκτρολογήσει mail σας. 3. Απλοποιήστε τη συνάρτηση μεταφοράς και θα πάρετε τη συνάρτηση μεταφοράς του φίλτρου BP Αν έχετε να εφαρμόσουν αυτό το φίλτρο στο hardware τότε επιτρέψτε μου να ξέρω. Μάλλον θα είμαι σε θέση να σας δώσω κάποιες συμβουλές τύχη dora

Γεια σας. Ντόρα και Sam_ σας ευχαριστώ. Αναφορά μου χαρτί IEEE είναι "Σχεδιασμός των αναδρομικών ψηφιακών φίλτρων με μεταβλητή characterisics". Πρώτα έκανα LP LP-μετασχηματισμού και είναι σωστή. Σε ένα τέτοιο φίλτρο θα εφαρμοστεί αυτή η μεταμόρφωση LP-BP, αλλά χαρακτηριστικά πλάτους δεν μοιάζει ως ένα bandpass (αλλά φαίνεται σαν όλα τα άλλα :)). Επίσης, δεν είμαι βέβαιος ότι ο μετασχηματισμός LP-BP είναι σωστή. Μερικοί + - πρέπει να αλλάξει θέσεις, αλλά εγώ προσπάθησα, επίσης, ότι και χωρίς επιτυχία. Ίσως θεωρητική βοήθεια θα είναι χρήσιμο για μένα (π.χ. *. Pdf, κλπ.) Χαιρετισμούς.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back