C
Chelsea
Guest
Hi all,
Είμαι λέκτορας physis.Δικό μου το βιβλίο «Φυσική για επιστήμονες και μηχανικούς - Μια στρατηγική προσέγγιση" από Randall Knight, Addison Wesley σε _HTTP: / / www.aw-bc.com/catalog/academic/product/0 ,1144,0805386858-VP, 00. html
.
Να επικοινωνήσω με τον εκδότη, και ο συγγραφέας να ζητήσουν εκπαιδευτή
του υλικού για το βιβλίο.!!!.
Unfornately, θα απαντήσω ότι εγώ θα πρέπει να υποστηρίζεται μόνο όταν οι μαθητές μου αγοράσει 50 αντίτυπα του βιβλίου!., they also denied to send me any hard and soft materials
.
Αρνήθηκαν να με υποστηρίξει το username & password για την πρόσβαση στον εκπαιδευτή είναι online υλικών,
αλλά αρνήθηκε να μου στείλει καμία σκληρά και μαλακά υλικά.
That is impossible for me.
50 αντίγραφα,
αυτό είναι αδύνατο για μένα.Απλά αγοράζουν το βιβλίο ως αναφορά.
Ο καθένας θα μπορούσε να βοηθήσει;Pls να με βοηθήσει.
Pls PM me αν μπορούσατε.Ευχαριστώ.
Με τις καλύτερες ευχές.
Είμαι λέκτορας physis.Δικό μου το βιβλίο «Φυσική για επιστήμονες και μηχανικούς - Μια στρατηγική προσέγγιση" από Randall Knight, Addison Wesley σε _HTTP: / / www.aw-bc.com/catalog/academic/product/0 ,1144,0805386858-VP, 00. html
.
Να επικοινωνήσω με τον εκδότη, και ο συγγραφέας να ζητήσουν εκπαιδευτή
του υλικού για το βιβλίο.!!!.
Unfornately, θα απαντήσω ότι εγώ θα πρέπει να υποστηρίζεται μόνο όταν οι μαθητές μου αγοράσει 50 αντίτυπα του βιβλίου!., they also denied to send me any hard and soft materials
.
Αρνήθηκαν να με υποστηρίξει το username & password για την πρόσβαση στον εκπαιδευτή είναι online υλικών,
αλλά αρνήθηκε να μου στείλει καμία σκληρά και μαλακά υλικά.
That is impossible for me.
50 αντίγραφα,
αυτό είναι αδύνατο για μένα.Απλά αγοράζουν το βιβλίο ως αναφορά.
Ο καθένας θα μπορούσε να βοηθήσει;Pls να με βοηθήσει.
Pls PM me αν μπορούσατε.Ευχαριστώ.
Με τις καλύτερες ευχές.