Φάση κλειδώματος βρόχο

S

scdoro

Guest
Γεια σε όλους, Qn (α): Πώς μια ψηφιακή κλειδαριά φάση λειτουργίας βρόχο; Qn (β): Μπορεί μια ψηφιακή βρόχου κλειδώματος φάσης να χρησιμοποιηθεί για να χρησιμοποιηθεί για το συγχρονισμό δεδομένων με ασύγχρονη το ρολόι; Εάν ναι, πώς; ευχαριστίες

Αυτό είναι ένα δείγμα το οποίο IC χρήση DPLL: http://products.zarlink.com/assets/mt8941A.pdf και αυτό χρησιμοποιείται για την αναντιστοιχία των δεδομένων PCM στο πλευρό reciver. Ελπίζω ότι αυτό είναι χρήσιμο.

Είμαι στην πραγματικότητα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το ρολόι από το πληκτρολόγιο PS / 2 KBD pin. και να το χρησιμοποιήσετε για το συγχρονισμό των δεδομένων με ασύγχρονη τρέχει σε baud ποσοστό 9600bits/sec.For κάθε πλαίσιο δεδομένων εκπομπής, σε κάθε πίσω άκρο του ρολογιού, θα πέσει / δειγματοληψία στη μέση του κάθε bit δεδομένων .. Στη συνέχεια θα αποσταλεί στη θύρα του πληκτρολογίου. PS: το IC chip για την ιστοσελίδα που μου έδωσες φαίνεται να είναι obsolete.Are υπάρχουν άλλες σχηματικές αναπαραστάσεις ή IC chip που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες μου .. Ευχαριστώ πολύ. αφορά

Η σχέση αυτή για την εύρεση DPLL αρχή. Ι dont underestand σας πρόβλημα πολύ καλά, αλλά όπως ξέρω asyncronus σειριακής θύρας dont ανάγκη DPLL!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back