ΦΥΣΙΚΗ γυροσκόπιο ΕΡΩΤΗΣΗ

• Thread starter lightning r fun
  • Start date
L

lightning r fun

Guest
εάν έχετε πάρει μια ρόδα γυροσκόπιο, και το περιέστρεψε σε μια κατεύθυνση, πήρε στη συνέχεια σε άλλο τροχό, το βάζουμε γύρω από το πρώτο, και περιστρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση, τι θα συνέβαινε; θα το ακυρώσει τη βαρύτητα και αιωρούνται; θα είναι ακριβώς πτώση; θα ήταν πιο σταθερό; θα είναι απλώς αψηφούν εντελώς βαρύτητα και την πτώση επάνω; χωρίς τίτλο είναι pic των πλάγια όψη χωρίς τίτλο 2 είναι κάτω θέα

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ένα γυροσκόπιο (ή συνδυασμό των δύο) μπορεί να "ακυρώσει βαρύτητα"; Μπορείτε πραγματικά να εξουδετερώσει τις συνέπειες γυροσκόπιο, αν και οι δύο αξόνων γυροσκόπιο και το κέντρο βάρους είναι πανομοιότυπα και θ1 * ω1 =-θ2 * ω2. Με άλλα λόγια, είναι λιγότερο σταθερός.

Ξέρω ότι αν είχε μια ρόδα γυροσκόπιο πάνω από ένα άλλο, θα ακυρώσει και θα πέσει πάνω, αλλά το δεύτερο τροχός γύρω από το πρώτο, και τους άξονες δεν συνδέονται με κανένα τρόπο.

Δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία λειτουργική διαφορά, εκτός από το ότι τα σχέδιά σας ακυρώνει πιο τέλεια, γιατί το κέντρο βάρους των δύο γυροσκόπια είναι πανομοιότυπα.

AKA ιπτάμενου δίσκου πηγή τροφοδοσίας Αυτό έχει από καιρό μια ενδιαφέρουσα ερώτηση που είναι δύσκολο να απαντήσει σε ό, τι εμφανίζεται για πρώτη φορά. Υπάρχει ένα γνωστό πείραμα που τοποθετεί ένα γυροσκόπιο σε μια κλίμακα και όταν τρέχει φαίνεται να δείχνουν "ανελκυστήρας" που είναι άνω των εμπλεκόμενων φορέων ενέργειας. Έχω δει μόνο μερική ποτέ εξηγήσεις γι 'αυτό. Νομίζω παλιό καθηγητή Braithwaite (εφευρέτης του γραμμικού κλπ επαγωγικό κινητήρα) ήταν ιδιαίτερα ερωτευμένος με αυτό το πείραμα. Φαίνομαι να θυμάμαι να κάνει ένα ντοκιμαντέρ του BBC για το θέμα ή ίσως παραπέμπουν απλώς σε ένα πριν από μερικά χρόνια. Δεν έχω δει ποτέ τον εαυτό μου μια πλήρη εξήγηση παραδόξως. γρύλος

Δεν βλέπω, ότι είναι γυροσκοπίων που αφορούν τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση του άξονα. Αν καταλαβαίνω σωστά, η εν λόγω τηλεοπτική εκπομπή ήταν επίδειξη μερικά κοινά πράγματα γνωστά από ένα 2ο εργαστήριο χρόνος φυσικής. Επίσης δεν άκουσα ακόμα για νέες θεωρίες θέτοντας τα θεμέλια της ιπτάμενους δίσκους.

Γεια σας Το σχόλιο που φέρουν πιατάκι ήταν από την μανσέτα - ήταν ακριβώς αυτό που UFO άνθρωποι έχουν πει στο παρελθόν. Ίσως θα έπρεπε να έχουν χρησιμοποιήσει ένα smiley. Braithwaite έλεγε ότι υπάρχει ένα φαινόμενο που δεν μπορούσε να καταλάβει ή να αναγνωρίσει συμβαίνουν στο πείραμα που άξιζε περαιτέρω έρευνα. Εκείνη τη στιγμή σίγουρα δεν ήταν να εξηγηθεί από το δεύτερο έτος οι σπουδαστές. Είναι απλά μια περιοχή των μαθηματικών έχω κανένα ενδιαφέρον γι 'αυτό δεν ξέρω ποια είναι η πορεία της θα ήταν αυτή τη στιγμή. Σκέφτηκα «μερίδιο δ. Θα μπορούσατε βέβαια να είναι σωστό - ήταν πριν από λίγο καιρό. (Braithwaite πέθανε εδώ και πολύ καιρό νομίζω) και σήμερα μπορεί να είναι δεύτερος εργασία το χρόνο. γρύλος

ενώ είμαστε στο θέμα των ΑΤΙΑ ....:)

[QUOTE = κεραυνός R διασκέδαση? 805,796], ενώ είμαστε στο θέμα των ΑΤΙΑ ....:)

[QUOTE = 123jack? 806,004]. Σκέφτομαι με τον ίδιο τρόπο που σκέφτομαι antielephants μια ωραία λέξη, αλλά έως ότου μπορεί να καταδειχτεί ότι υπάρχουν ή είναι δυνατόν, τότε ανήκει στην επιστημονική φαντασία (όχι μυθοπλασία) κατηγορία [/quote] υπάρχει μια antielephant. ονομάζεται c4 του. Επιστροφή στη φαντασία, στη συνέχεια ... Τι θα συμβεί αν υπήρχε ένας τρόπος για να ακυρώσει τη δύναμη της βαρύτητας σε ένα αντικείμενο; Τι θα συμβεί αν υπήρχε ένας τρόπος να απλά "απενεργοποίηση" βαρύτητα σε μια ολόκληρη περιοχή; Τι θα συμβεί αν υπήρχε ένας τρόπος να αντιστρέψει πραγματικά την βαρύτητα; μέχρι στιγμής η μόνη από αυτές τις ιδέες φαίνεται έστω και λίγο είναι δυνατόν. (το πρώτο) (όχι τον ελέφαντα ένα. τη μεθεπόμενη) υπάρχουν μερικές πολύ βιώσιμες ιδέες εκεί έξω που θα εξουδετερώσει τη βαρύτητα. ο ένας να είναι το πράγμα γυροσκόπιο. Είμαι ρίχνουν ακριβώς έξω εκεί για να σκεφτεί.

[QUOTE = κεραυνός R διασκέδαση? 806133] υπάρχουν κάποιες πολύ βιώσιμη ιδέες εκεί έξω που θα εξουδετερώσει τη βαρύτητα. ο ένας να είναι το πράγμα γυροσκόπιο. Είμαι ρίχνουν ακριβώς εκεί έξω για να σκεφτεί για. [/Quote] Δεν νομίζω ότι το "πράγμα γυροσκόπιο" ακυρώνει τη βαρύτητα κάθε περισσότερο από ένα ελικοφόρο αεροσκάφος οδηγείται κάνει (στο πλαίσιο σιωπηρή) Δεν ξέρω τίποτα που να ακυρώσετε βαρύτητα ως τέτοιο - το μυστήριο γυροσκόπιο θα μπορούσε κάλλιστα να έχει λυθεί ή θεωρείται ότι δεν προκαλούν το ενδιαφέρον (όπως αναφέρθηκε προηγουμένως είμαι από ημερομηνία κατά την οποία) Ένα πράγμα που θα ήθελα να πω για το σχεδόν βέβαιο είναι οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είναι το αποτέλεσμα των γνωστών (εάν υπόκεινται σε κακή κατανοητή ) δυνάμεις. Δεν δύναμη ή τη μέθοδο που σήμερα γνωρίζουμε είναι ικανή ακόμα και να consided σε θέση να ακυρώνει τη βαρύτητα εξ όσων γνωρίζω. γρύλος

Δεν νομίζω ότι το "πράγμα γυροσκόπιο" ακυρώνει τη βαρύτητα κάθε περισσότερο από ένα ελικοφόρο αεροσκάφος οδηγείται το κάνει.
νομίζω, καθόλου, διότι σε αντίθεση με προπέλλα, δεν μπορεί να δημιουργήσει κατευθύνονται δυνάμεις. Είναι μόνο να ανακατευθύνετε περιστροφής στιγμές. Νομίζω ότι, με βάση τις σημερινές scientifical γνώσεις, οι πιθανότητες να δημιουργήσουν αντιβαρύτητα είναι μάλλον κακή. Η relavistic έννοια της βαρύτητας θα έπρεπε να αποκαλύψει ατελές ή λάθος πριν. Αλλά αν συμβεί κάποια μέρα, δεν θα πρέπει να βασίζεται σε μια απλή (ή διπλό) γύρο, υποθέτω. Αν κάποιος έχει μια πραγματική σχέση ή μια δημοσίευση διεκδίκηση άγνωστο ή άσχημα κατανοήσει τις δυνάμεις που σχετίζονται με τα γυροσκόπια, παρακαλώ μετά.

σκόνταψα επάνω σε αυτήν την πρώτη μέρα ... [Url = http://www.youtube.com/watch?v=7Lka6d6DDBs] YouTube - Συσκευές για την Γυροσκοπική Propulsion Επεξήγηση [/url]

Δυστυχώς, το βίντεο σχετικά με το εν λόγω γυροσκοπική συσκευή πρόωσης είναι εξηγεί επακριβώς τίποτα, ούτε εμφανίζει μια ενέργεια της συσκευής. Αλλά ο συγγραφέας έχει λάβει αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, έτσι ώστε να μπορούν να μελετήσουν τις ιδέες του με λεπτομέρεια. Το έγγραφο που άλλαξε πραγματικά την άποψή μου. Αναγνώρισα, ότι employes Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας να έχει αίσθηση του χιούμορ ... Δείτε: Δείτε τα αποτελέσματα [/url]

Αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι αρκετά εύκολο να επιτευχθεί. Ακόμα και την απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας δεν είναι τόσο δύσκολο. Γραφεία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αυτές τις μέρες πρέπει να στηριχθεί σε γνωμοδότηση ως προς το αν λειτουργίες της συσκευής ή της μεθόδου, δεδομένου ότι πολλές "εφευρέσεις" είναι πέρα ​​από κάθε λογική κατανόηση για τους μη ειδικούς ή μηχανικούς. Σε αντίθεση με ό, τι οι ακτιβιστές θα σας πω - τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι μια πολύ καλή ιδέα, ακόμη και για το λογισμικό. Δυστυχώς, το θέμα της παράλογο πατέντες λογισμικού έχει κάνει σε όλους μας μια κακή υπηρεσία. Τόσο διατήρηση και αξιοποίηση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας είναι όπου τα πράγματα παίρνουν δύσκολο. (Και συνήθως πολύ ακριβά) Ευτυχώς γραφεία διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, φαίνεται ότι γνωρίζουν καλά "ανόητο" αξιώσεις για γυροσκόπια. γρύλος

[Url = http://en.wikipedia.org/wiki/Precession] Μετάπτωση - Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια [/url] [url = http://physics-animations.com/Physics/English/gyro_txt.htm] Γωνιακό Ορμή και γυροσκοπικής μετάπτωσης [/url]

Υποθέτω, ότι η επίσης αμερικανική νομοθεσία περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας θα απαιτούσε πράγματι μια απόρριψη της εν λόγω αίτησης για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, στο βαθμό που ισχυρίζεται ότι δρα ως μια κίνηση προώθησης, επειδή κατασκευές και διαδικασίες οι οποίες είναι αντίθετες με τους νόμους της φύσης δεν προστατεύονται με διπλώματα ευρεσιτεχνίας (η οποία είναι , όσο βλέπω, μια διεθνής συμφώνησε κατ 'αρχήν). Οι αναφερόμενες μετάπτωση άρθρο παρουσιάζει τις γνωστές δράσεις της ένα γυροσκόπιο, σε αντίθεση με την "προώθηση" φαντασία εμπλέκονται με το εν λόγω βίντεο που σωλήνα και αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Ή, όπως είπα προηγουμένως:.
δεν βλέπω, ότι ένα γυροσκόπιο είναι συμμετοχή δυνάμεων στην κατεύθυνση του άξονα

αυτό δεν είχε σκοπό να ωθήσει κάτι για το δικό του. Αυτό λειτουργεί μόνο ως μέσο πρόωσης για κάτι που είναι ήδη στον αέρα, όπως ένα αεροσκάφος.

αυτή δεν είχε σκοπό να ωθήσει κάτι για το δικό του. Αυτό λειτουργεί μόνο ως μέσο πρόωσης για κάτι που είναι ήδη στον αέρα, σαν ένα αερόπλοιο
φοβάμαι, έχω μελετήσει πάρα πολύ φυσική για να δείτε τη διαφορά.

[QUOTE = FVM? 819092] φοβάμαι, μελέτησα πολύ φυσική για να δείτε μια διαφορά [/quote] Είναι σκληρό να κοροϊδεύει τους πονεμένους:. Wink: Συχνά βρίσκω την υπόθεση ότι δεν είναι τόσο πολύ που οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πράγματα, αλλά δεν ξέρουν πόσο πολύ δεν ξέρουν. Ακόμα και καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης οι ημέρες αυτές δεν φαίνεται να κατανοούν τι χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχουν. Έπρεπε κάποιος να μου εξηγήσει μία ημέρα (σε πολλές λεπτομέρειες) πώς ένα γυροσκόπιο οδηγούσε το λεωφορείο πήρε την εργασία. Δεν μπορούσε να δει γιατί χρειαζόταν ένα δύσοσμο μηχανή καθόλου. Αυτό που πραγματικά σημαίνει, φυσικά, ήταν το βολάν κάτω από το λεωφορείο που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ενέργειας. Κρατήστε τους άλαλος, άγχος, κακή και φαίνεται να είναι η πολιτική ατζέντα αυτές τις μέρες. γρύλος

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back