Υψηλή ταχύτητα μετατόπιση μητρώο

B

bageduke

Guest
Γεια σου, όλοι, έχω λίγο ειδική περίπτωση του καταχωρητή ολίσθησης σχεδιασμού. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια βοήθεια; Εδώ έχω δύο συμπληρωματικές ρολόγια, swing τάση 0-3.3V, και η εσωτερική λογική χρησιμοποιεί-6V ~ 6V ή ακόμη υψηλότερο, ΟΔΣ και NMOS τάσεις όριο είναι περίπου 2.5V (είδος Strang διαδικασία). Τώρα πρέπει να σχεδιάσουμε γρήγορα εγγραφείτε μετατόπιση η οποία μπορεί να τρέξει σε 54MHz ή μεγαλύτερη (έως και 108MHz). Δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετές εκατοντάδες μητρώο βάρδιες έχουν χρησιμοποιηθεί στο τσιπ, σε περίπτωση που χρειάζομαι πραγματικά ρολόι επιλογέα επίπεδο, υπάρχουν δύο λύσεις: 1) Χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής απόδοσης ρολόι επιλογέα επίπεδο και η χρήση μεγάλων buffer μετά από αυτό, τότε γιατί από αυτές τις εκατοντάδες των μετατόπιση μητρώα, χωρητικό φορτίο μετά το buffer θα είναι τεράστια και η κατανάλωση ενέργειας θα είναι μεγάλη. 2) Χρησιμοποιήστε ξεχωριστές απλή επιλογέα επίπεδο ρολόι σε κάθε βάρδια μητρώο. Μπορεί να μειώσει τη δύναμη, αλλά και στον επιλογέα επίπεδο θα πρέπει να είναι πολύ απλό (για την περιοχή διάταξης), αποτελεσματική και γρήγορη. Διαφορετικά, είναι κάθε είδους στροφή μητρώο κυκλώματος topoloy ότι δεν χρειάζεται επιλογέα επίπεδο; Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια βοήθεια; Ή κάποιες αρχιτεκτονικές κύκλωμα για την αντιμετώπιση αυτού του είδους τα θέματα; Thanks a lot

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back