Υψηλή απόσταση Μικρόφωνο (βοήθεια)

A

arash_micro

Guest
Hi all.
Θέλω να κάνω μια μεγάλη απόσταση μικρόφωνο (για παράδειγμα 30 μετρητή ή κάτι τέτοιο).
Μπορείς να με βοηθήσεις.
Ευχαριστώ.

Είχα μεγάλη επιτυχία με ένα κυνηγετικό όπλο μικρόφωνο που θα κατασκευάζονται από ένα παλιό (ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ) άρθρο του περιοδικού.Ευτυχώς, έχω το αρχικό άρθρο σάρωση και η αποθήκευση.(Ποιος λέει ότι είναι κακό να συσσωρεύουν πράγματα!)

Όταν χτίστηκε η δική μου, εγώ metricated όλες τις διαστάσεις και τη μείωση της διαμέτρου του σωλήνα λίγο.Η αρχική χρήση ενός electret mic ένθετο, αλλά εγώ θα αναβαθμιστεί σε "πραγματικό" mic εισάγετε οποία salveged από ένα μικρόφωνο με ένα κατεστραμμένο όργανο.

Έχτισα ένα μικρό, αλλά υψηλής ποιότητας mic ενισχυτή, τροφοδοτείται από μια μπαταρία 9V, που χτίστηκε στη microhone συνέλευση.

Έχω χρησιμοποιήσει μου για πολλά χρόνια (είμαι pert χρόνο ταινιών άγριας φύσης-maker) με μεγάλη επιτυχία.Μου είναι λίγο δυσκίνητο, αλλά όταν τοποθετείται σε ένα τρίποδο, παράλληλα με την κάμερα, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Θα ήθελα να φανταστώ ότι οι πλαστικές σωλήνες (υψηλής πυκνότητας) θα λειτουργήσει εξίσου καλά όπως και οι σωλήνες αλουμινίου θα χρησιμοποιηθεί στην αρχική.

Απολαμβάνω.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back