Υψηλής Ταχύτητας διαίρεση συχνότητας

M

master_picengineer

Guest
Hi all,
Ποιες είναι οι τεχνικές που χρησιμοποιείται για την κατανομή της ταχύτητας υψηλής συχνότητας.Η συμβατική τεχνική που χρησιμοποιεί μια απλή ff λειτουργεί καλά αλλά εισάγει μετατόπιση φάσεων.Είναι intoduces N * ff_delay να διαιρέσει από 2 ^ N συχνότητα.
Υπάρχουν άλλες τεχνικές;

Υπάρχουν πολλές τεχνικές, όπως η ένεση κλειδωμένη διαχωριστικά, και διαιρέτες μυλωνά, αλλά το κύριο ρεύμα τώρα χρησιμοποιούν flipflops με ΧΜΛ λειτουργία τόσο της διαιρέτης μπορεί να λειτουργήσει σε πολύ υψηλές συχνότητες

khouly

Hi Khouly,
Ευχαριστώ, για την απάντησή σας.
Ένεση κλειδωμένη διαχωριστικά, και διαιρέτες Miller υποθέτω ότι δεν είναι DFF βασίζονται κυκλώματα;
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ κύριε μου πείτε μεταξύ της τεχνικής που δηλώσατε που διαιρέτης εισάγουν λιγότερο στροφή στροφή;Τι γίνεται με την κατανάλωση ενέργειας;

ναι ένεση κλειδωμένη και Μίλερ δεν είναι DFF

Νομίζω ότι η disipartion εξουσία είναι κλειδωμένο ένεση έχει υψηλή ισχύ

Δεν είμαι τόσο έμπειρο στην διαιρέτες υψηλής ταχύτητας, αλλά yu δεν μπορεί να σχεδιάσει μία με DFF;

khouly

Προσπαθώ να βρω την καλύτερη λύση από πλευράς ταχύτητας, και την κατανάλωση ενέργειας.Ι σχεδιάσει ένα 1 / 16 freq διαιρέτης χρησιμοποιώντας 4 TSPC DFF.Unfortenately η λύση αυτή εισάγει 4 φορά την καθυστέρηση του ενός DFF που δεν μπορούν να neglegted με μεγάλη ταχύτητα.

είναι διαιρέτης u είναι σύγχρονη και ασύγχρονη

khouly

khouly έγραψε:

είναι διαιρέτης u είναι σύγχρονη και ασύγχρονηkhouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back