Υπολογιστής που βασίζεται αναλυτή φάσματος

N

news

Guest
Samsung zaprezentuje w przyszłym tygodniu nowy 10-calowy wyświetlacz LCD. Urządzenie wyróżnia się na tle konkurencyjnych produktów wysoką rozdzielczością. Koreańskiemu producentowi udało się bowiem na tak małej przestrzeni zmieścić ponad 4 miliony pikseli! Przeczytaj całą wiadomość na <a href="http://www.idg.pl/news/370662/Samsung.2560.x.1600.pikseli.na.10.calowym.LCD.dla.tabletow.html" target="_blank">idg.pl</a>

Read more...

Έχω να κάνω έναν υπολογιστή που βασίζεται αναλυτή φάσματος ως ένα έργο βέβαια, βρήκα μια μονάδα FFT για Visual Basic, έγραψα ένα μικρό πρόγραμμα για τη διασύνδεση της παράλληλης θύρας με ADC, αλλά υπάρχει κάποια καθυστέρηση στη λήψη δειγμάτων των σημάτων με υψηλή συχνότητα, τόσο τα δείγματα που έλαβε από τον υπολογιστή είναι το είδος των τυχαίων επειδή η CPU μπορεί να είναι "απασχολημένο" για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ λαμβάνει δεδομένα από παράλληλη θύρα, ως εκ τούτου τα δείγματα δεν θα αντιπροσωπεύουν το πραγματικό σήμα, έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό αν μπορώ να πάρετε μια 2k x 8 RAM δηλαδή. 6116 για την αποθήκευση των δειγμάτων Προσωρινά έτσι δεν είναι δείγματα χαθεί, και στη συνέχεια CPU θα μπορούσε να διαβάσει από τη μνήμη RAM, ένας δυαδικός μετρητής είναι συνδεδεμένος με ADC και επίσης συνδέεται με το λεωφορείο διεύθυνση της μνήμης, την καταπολέμηση της θα αυξηθεί σε κάθε δείγμα διαβάσει, έτσι η μετρητής εξόδου αντιπροσωπεύει την τρέχουσα διεύθυνση μνήμης. ναι, κάποιος που έχει κάποιες ιδέες να μοιραστούν σχετικά με αυτό, και εγώ επίσης πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό προϊόντος τουλάχιστον 11 bits binray πάγκο. Ευχαριστώ! : Spoko:

Είστε καταπολέμηση των Windows εδώ. Θα πρέπει σίγουρα να κάνει buffering για γρήγορη τίποτα. Η μέγιστη ταχύτητα που αναφέρεται γενικά για PC παράλληλες θύρες είναι 30 με 150 kbyte / s για την λειτουργία SPP και 800 - 3000 kbyte / s για τη λειτουργία του ΕΛΚ. Υπάρχει κανένα τρόπο θα πάρετε αυτό από τη Visual Basic στα Windows. Δύο εναλλακτικές λύσεις για περισσότερα ηλεκτρονικά είναι οι εξής: 1) Γράψτε τη δική χαμηλού επιπέδου οδήγησης σας συσκευή για να μιλήσουμε για το λιμάνι πίσω από την πλάτη παραθύρου 2) Μην χρησιμοποιείτε τα παράθυρα! Χρησιμοποιήστε το DOS και κώδικα σε μεταγλωττιστης ή comething παρόμοια. Δεν χρειάζεται να πω τι ποσοστό του δείγματος που θέλετε, ή ό, τι εύρος συχνοτήτων που θέλετε να δοκιμάσετε - αυτό θα βοηθήσει ... Ακριβώς οι σκέψεις μου ... Cheers, FoxyRick.

[Quote = FoxyRick] Είστε καταπολέμηση των Windows εδώ. Θα πρέπει σίγουρα να κάνει buffering για γρήγορη τίποτα. Η μέγιστη ταχύτητα που αναφέρεται γενικά για PC παράλληλες θύρες είναι 30 με 150 kbyte / s για την λειτουργία SPP και 800 - 3000 kbyte / s για τη λειτουργία του ΕΛΚ. Υπάρχει κανένα τρόπο θα πάρετε αυτό από τη Visual Basic στα Windows. Δύο εναλλακτικές λύσεις για περισσότερα ηλεκτρονικά είναι οι εξής: 1) Γράψτε τη δική χαμηλού επιπέδου οδήγησης σας συσκευή για να μιλήσουμε για το λιμάνι πίσω από την πλάτη παραθύρου 2) Μην χρησιμοποιείτε τα παράθυρα! Χρησιμοποιήστε το DOS και κώδικα σε μεταγλωττιστης ή comething παρόμοια. Δεν χρειάζεται να πω τι ποσοστό του δείγματος που θέλετε, ή ό, τι εύρος συχνοτήτων που θέλετε να δοκιμάσετε - αυτό θα βοηθήσει ... Ακριβώς οι σκέψεις μου ... Cheers, FoxyRick. [/Quote] Ναι, αλλά νομίζω ότι αν προσπαθώ των μεθόδων του λογισμικού θα είναι ακόμα περιορισμένη ταχύτητα με παράλληλη θύρα, δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη περιοχή συχνοτήτων που έχω ως στόχο, είμαι προσπαθεί να πάρει το καλύτερο δυνατό για την ώρα , είναι ένα έργο Φυσικά, προτιμώ την ιδέα του buffering χρήση εξωτερικών ram, επειδή δεν θα υπάρχουν όρια ταχύτητας με παράλληλη θύρα ή οτιδήποτε άλλο, φαίνεται επίσης ευκολότερο (για μένα τουλάχιστον) από ό, τι γραπτώς χαμηλού επιπέδου οδηγούς.

Γεια σου, Αναζήτηση Elektroda για "DSO", είδα εκεί μια σύνδεση με ένα ωραίο έργο, θα βρείτε σχηματικό, το λογισμικό και εξήγηση:) γίνεται μέσω του ΕΛΚ:) Χρησιμοποιήστε USB2.0, αν θέλετε περισσότερη ταχύτητα:) Cheers!

Γεια ΕΕΔΕ, Έχετε ένα σχηματικό για αυτό το έργο; Nic Regards

Γεια σου Εδώ είναι οι σχηματικές αναπαραστάσεις:: D

Έχετε σκεφτεί να κάνει το έργο σας με DirectSound (το interface του DirectX με την κάρτα ήχου PC); Μπορείτε να πάρετε μια κυκλική μνήμη με διαβάζουν και να γράφουν ρεύμα δείκτες. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια λειτουργία επανάκλησης για όταν ο δείκτης πέφτει πάνω σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο buffer. Είναι δείγματα σε 22 ή 44 kHz, ή ακόμη υψηλότερο για τις νεότερες κάρτες ήχου σε 8 ή 16 bits, mono ή stero. I ξανάγραψε ένα εργαστήριο για έναν πρώην εκπαιδευτή που χρησιμοποιείται ένα αρχαίο ISA 8255 με βάση ADC / DAC συμβούλιο IO για ένα φίλτρο εργαστήριο. Έγραψα ένα dll για να πάρει τα δεδομένα από την κάρτα ήχου σύλληψη, οι μαθητές έγραψαν το ψηφιακό φίλτρο κώδικα σε VB και η μετατροπή δεδομένων που αποστέλλονται από τον dll στον buffer εξόδου. Εργάστηκε μεγάλο, παλιό εκπαιδευτή μου ήταν πάρα πολύ ευχάριστη θέση να ρίξει το ξεχαρβαλωμένος από αντίκες IO.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back