Υπάρχουν RF / Μικροκυμάτων κινεζικές επιχειρήσεις;

O

orikfa

Guest
Υπάρχουν κινεζικές εταιρείες και επιχειρήσεις που θέλει να υποστηρίξει, με οικονομικά κεφάλαια, μια ιταλική επιχείρηση που σχεδιάζει RF και MW συστήματα; Ή θέλει εκκίνησης μία εταιρική σχέση με αυτό;

Είμαι αναπληρωτής καθηγητής στην κινεζική Ακαδημία Επιστημών, Ινστιτούτο Μικροηλεκτρονικής, τώρα κάνει rsearch σε RF και MW συσκευές και κυκλώματα, αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, pls επικοινωνήστε μαζί μου zhyhan@ime.ac.cn έχουν διασκέδαση

hi inhand, είμαι ευτυχής να δω την απάντησή σας, τώρα λέω να σας περισσότερες πληροφορίες: Η εταιρεία αποτελείται από μηχανικούς ηλεκτρονικών ειδών υπό την επίβλεψη του αναπληρωτή καθηγητή, ο οποίος είναι ένας από τους πρώτους Ιταλούς μηχανικούς που ειδικεύεται στην RF και MWS. Τώρα είμαστε με τα κεφάλαια της πανεπιστημιακής έρευνας και εργαστήριο για την ανάπτυξη ενός μικροκυμάτων σε πραγματικό χρόνο σύστημα μέτρησης υγρασίας, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερους πόρους για να επιταχυνθεί η developement. Έτσι, έχουμε αποφασίσει τη δημιουργία μιας επιχείρησης υπό την ηγεσία αναπληρωτής καθηγητής με το οποίο επεκτείνει την επιχείρηση και να ενισχυθεί η έρευνα. Η επιχείρηση θα πρέπει να αρχίσουν το Μάιο του 2004. Με φιλικούς χαιρετισμούς

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back