Υπάρχει κάποιο λογισμικό προσομοιωτή για PIC ICs εκεί;

G

garg29

Guest
hi ανθρώπους υπάρχει οποιοδήποτε λογισμικό προσομοιωτή για PIC ICs; αν ναι plaese κάνει επιτρέψτε μου να ξέρω

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MPLAB IDE από την Microchip για την προσομοίωση της λειτουργίας υπεύθυνοι και να παρακολουθήσουν τα μητρώα και τα λιμάνια να αλλάξει. Εάν έχετε τις ενότητες ICDs μπορείτε επίσης να debug και να δείτε σε πραγματικό χρόνο τι συμβαίνει σε ένα πραγματικό κύκλωμα. MPLAB είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε από την ιστοσελίδα Microchip: http://www.microchip.com Άλλη μια εξαιρετική προσομοιωτή είναι ISIS / Πρωτέα. Σε αυτό το λογισμικό μπορείτε να σχεδιάσετε τα κυκλώματα και να προσομοιώσει τη λειτουργία τους. Έχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη των εξαρτημάτων, συμπεριλαμβανομένων UCS ως AVRs υπεύθυνοι, και 8051.

Γεια σας, είμαι επίσης ενδιαφέρονται για PIC προσομοιωτή. Είδα σε ΕΠΕ περιοδικά ΣΜΕ VIRTUAL κανέναν TUTOR.Can Ανέβασε αυτό το λογισμικό ή να δημοσιεύσετε ένα σύνδεσμο.

Υπάρχει μια PIC16 & 18 προσομοιωτή ενσωματωμένη SourceBoost IDE. Εκτός από πρότυπο αυτό έχει κάποια χαρακτηριστικά που λείπουν σε MPLAB σαν βήμα προς τα πίσω και διασυνδέεται σε διαφορετικά plugins που elulate πραγματικό κόσμο συσκευές (π.χ. LCD, κουμπί, οδήγησε, αναλογική είσοδο, I2C EEPROM κλπ). SourceBoostIDE είναι δωρεάν και μπορεί να το κατεβάσετε από http://www.picant.com/c2c/download.html Regards, Pavel

αυτό που χρησιμοποιώ είναι αρκετά Kool, στη διεύθυνση του διαδικτύου είναι www.oshonsoft.com / pic.html εάν δεν εργάζονται του, το u μπορεί d / l από τα κάτω [color = red] Μην ανεβάσετε τα αρχεία διαθέσιμα για λήψη αλλού. Είναι ένα χάσιμο του χώρο στο σκληρό δίσκο και το εύρος ζώνης. Διαγραμμένο αρχείο. Διαβάστε τους κανόνες. / Pisoiu [/color]

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ΣΜΕ προσομοιωτή IDE από oshonsoft ... Και φυσικά ISIS / PROTEUS είναι ο καλύτερος εξομοιωτής νομίζω ...

[Quote = pisoiu] [color = red] Μην ανεβάσετε τα αρχεία διαθέσιμα για λήψη αλλού. Είναι ένα χάσιμο του χώρο στο σκληρό δίσκο και το εύρος ζώνης. Διαγραμμένο αρχείο. Διαβάστε τους κανόνες. / Pisoiu [/color] [/quote]: (i donloaded το softwere πολύ καιρό πριν και κατά τη στιγμή ήμουν απαντώντας τη θέση, ο σύνδεσμος δεν λειτουργεί (μπορεί β som comm erorr ή server προς τα κάτω), γι 'αυτό φορτώθηκε το αρχείο για bakup , i dont ξέρει Wen η σύνδεση άρχισε να εργάζεται και πάλι: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back