Υπάρχει κάποιος που εργάζονται για VANETs εκεί;

A

Achilles20

Guest
Γεια χαρά σε όλους. Είμαι εργάζονται για τη δρομολόγηση και τις πτυχές της ασφάλειας των VANETs. Υπάρχει κάποιος που εργάζονται για VANETs εκεί; cheers, achiiles

θέλετε να εργαστείτε για την ασφαλή δρομολόγηση ή δρομολόγησης και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στο ξεχωριστό; Είμαι λάτρης στο VANETs.

Γεια Υπάρχουν ωραία άρθρα σχετικά με τις πτυχές της ασφάλειας των VANET, σε IEEE Communication Magazine του Νοεμβρίου 2008 (Τόμος 46, ΟΧΙ. 11). Νομίζω ότι αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν. Καλή τύχη

Σας ευχαριστώ παιδιά για την απάντησή σας. Λοιπόν θέλω να εργαστώ για την δρομολόγηση + ασφάλεια (συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων στρωμάτων). Είμαι εργάζονται για το σχεδιασμό στρώμα σταυρό έτσι θα πρέπει να εξετάσει την ασφάλεια σε όλα τα διαφορετικά στρώματα. Είμαι, επίσης, εργάζονται για το σχεδιασμό σε επίπεδο συστήματος του 802.11p. Από τη στιγμή που γίνεται μπορώ να το θέσω πρωτόκολλα σε έναν επεξεργαστή ή FPGA και να κάνει μερικά πειράματα πεδίου. Αυτό είναι πολύ μεγάλο έργο και είμαι ακόμα ένας αρχάριος. Σας ευχαριστούμε για τις πληροφορίες σχετικά έγγραφα. Παρακαλώ κρατήστε σε επαφή. cheers, Αχιλλέας

Γεια σας ανθρώπους, είμαι επίσης ένα νέο αρχάριο σε VaNet. Εργάζομαι σε φυσικό επίπεδο και έχω μια ερώτηση σχετικά με multipath. Μπορεί κανείς να μου προτείνουν ένα έγγραφο αντιμετώπιση multipath απώλεια για κατευθυντικές κεραίες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Lupin

Γεια σε όλους, Είμαι εργάζονται για VANET στο OPNET. Εγώ πάντως θέλω να μάθω περισσότερα για τα μοντέλα κινητικότητας VANET που μπορώ να χρησιμοποιήσω με το OPNET. Όπως ο καθένας εργάστηκε με VanetMobiSim; σας ευχαριστώ

hey οποιαδήποτε πρόοδο με OPNET + Vanetmobisim;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back