Υπάρχει κάποια συντόμευση για τον υπολογισμό μηδενικά;

S

sk1105

Guest
Είμαι επικεντρωθεί στην απόκριση συχνότητας ενός ενισχυτή, αλλά θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να υπολογιστεί η μηδενικά.Υπάρχει κάποιος πρακτικός methord να εκτιμηθεί η μηδενικά;
Το κύκλωμα ampifier είναι στο συνημμένο.Αν μπορώ να προσθέσω μια αγ μήνυμα προς την Vdd, πώς να εκτιμηθεί η μηδενικά της απόκρισης συχνότητας του εναλλασσόμενου κέρδος από VOUT να VDD;
Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Γεια σου.Θέλετε να βρείτε το μηδέν είναι αριθμητικά ή συμβολικά;Αν εννοείτε αριθμητικά τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το SPICE.Εάν χρειάζεστε μια συμβολική έκφραση τότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος γύρω κάνει κάποια ανάλυση κυκλώματος (μάλλον κουραστικό), αν και υπάρχουν κάποιες τεχνικές που μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία αυτή, αν το μόνο που χρειάζεται το μηδέν και δεν είναι το σύνολο της λειτουργίας μεταφοράς.

Γιατί χρειάζεται η μηδενικά στην πρώτη θέση;Αν θέλετε η απόκριση συχνότητας τότε συνήθως τη διαπίστωση της πόλοι είναι επαρκής ως μηδενικά είναι συνήθως μεγαλύτερο.Μπορείτε να βρείτε το κυρίαρχο πόλο χρησιμοποιώντας την ανοικτή μέθοδο φορά σταθερές κυκλώματος, στην περίπτωση αυτή.

Ευχαριστώ.Θέλω να βρω το μηδέν είναι συμβολικά.Έχω κάνει κάποια ανάλυση κυκλωμάτων.Αναρωτιέμαι εάν υπάρχει κάποια τεχνικές που μπορούν να απλοποιήσουν την ανάλυση.

Θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το συμβολικό προσομοιωτή SAPWIN SPICE (google χρήση).Θα σας δώσω μια έκφραση, αν και πολύ περίπλοκη (δεν είναι εύκολο να ερμηνευθεί).

Υπάρχει ένα σχετικά νέο βιβλίο που εξηγεί τον τρόπο χρήσης Middlebrooks Exra Element Theorem πιο εύκολα να αποκομίσουν λειτουργία μεταφοράς και, επομένως, να τους πόλους και τα μηδενικά: http://www.amazon.com/gp/reader/0521624428/ref=sib_rdr_toc/104- 8301203-7479105;% 5Fencoding = UTF8 & p = S00A & J = 0 # αναγνώστη-σελίδα

Του σε μορφή e-Book, αλλά εγώ havent ήταν σε θέση να βρείτε ένα αντίγραφο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back