Υλικό κατασκευής χρησιμοποιώντας θύρα COM, συνδεθείτε με LabVIEW

J

Jerry_June

Guest
Έχουν αυτό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ίδιο απλό υλικό ή άλλο υλικό τον εαυτό σας αγοράσει, χρησιμοποιώντας θύρα COM και μπορεί να συνδεθεί με LabVIEW; Εάν έχετε, ή γνωρίζετε πού μπορώ να βρω παρακαλώ πείτε μου, ευχαριστώ!

Γεια Jerry, Είναι πολύ εύκολο στη χρήση θύρα COM για τη σύνδεση των περιφερειακών και των διοικητικών συμβουλίων. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε σε βιβλία όπως το "Σειριακή θύρα πλήρης" και "Παράλληλη θύρα πλήρης". U Εάν ψάχνετε σύνδεσης για μια συγκεκριμένη συσκευή, τότε μπορείτε να το google.

ok, ευχαριστώ αυτό το βιβλίο που έχω ήδη, αλλά θέλω να χτίσει μερικές από τις δικές μου υλικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει με το πρόγραμμα LabVIEW. Έχω να δημιουργήσει τον έλεγχο της θερμοκρασίας COM χρήση, αλλά όταν conect να Labview το πρόγραμμα dont ξέρει ότι το λιμάνι.

Γεια σας Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει communiction με τον υπολογιστή του σκάφους για την ανάπτυξη custome. 1) Μελέτη ήδη υφιστάμενο διοικητικό συμβούλιο και να χρησιμοποιούν αυτά τα πρωτόκολλα σε custome του σκάφους σας. 2) Σχεδιασμός cusotme σκάφους σας και στη συνέχεια να γράψει ένα πρόγραμμα οδήγησης λογισμικού σε C ή C + +. Λεπτομέρειες σχετικά με τα πρότυπα μπορούν να βρεθούν στα εγχειρίδια LabView. Υπάρχουν πολλά Keil συμβούλιο διαθέσιμες στην αγορά, και LabVIEW έχει επίσης ενημέρωση λογισμικού για Keil πίνακες.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back