Τρόπος απενεργοποίησης της UPS στροφή Auto;

T

TOMIN333

Guest
Γεια σε όλους, έχω ένα WEP προκύπτουν 500VA UPS PC, οι οποίες i που χρησιμοποιούνται συνήθως για τον υπολογιστή μου. Αλλά συχνά θέλω να φορτίσετε το κινητό φορτιστή χρησιμοποιώντας μου, όταν το ρεύμα του δικτύου δεν είναι διαθέσιμη. Αλλά το πρόβλημα είναι, όταν το φορτίο είναι πολύ χαμηλό, το UPS απενεργοποιείται αυτόματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα (από εκκίνηση με ψυχρό κινητήρα). Έχετε κάποιες ιδέες sothat μπορώ να τσίμπημα των τμημάτων για να λειτουργεί σε κανένα φορτίο. Παρακαλώ να μου δώσει κάποια θετικά σχόλια Χάρη ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 16:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 15:35 ----------</span></span>
Να εξηγήσετε με τη λειτουργία του Μηδενικό φορτίο κλείσει το UPS. Μπορώ να τσιμπιά το σύστημα αυτό από τις αλλαγές κύκλωμα;

Αλλά όλα τα κυκλώματα ιδέα μπορεί να είναι διαφορετική (που χρησιμοποιούνται στην τρέχουσα αίσθηση) γι 'αυτό είναι αναγκαία για κυκλώματα σας

@ Thannara123, Ευχαριστώ για το σχόλιό σας. Ωστόσο, μπορείτε παρακαλώ να εξηγήσετε ένα κύκλωμα δείγμα .. είναι ότι με τον κύριο IC;

Μια άλλη επιλογή είναι, απλά ανοίξτε το UPS (αν η περίοδος εγγύησης είναι πάνω) και να λάβει τα 12V παροχή από ακροδέκτες της μπαταρίας. Τώρα, συνδέστε τον ρυθμιστή 5V λένε 7805 και συνδέσετε την έξοδο είναι σε ένα κινητό σημείο φόρτισης, με σωστή πολικότητα. (Λίγο περισσότερο τροποποιήσεις στο κύκλωμα του φορτιστή ενδέχεται να χρειαστούν, ας πούμε, μια αντίσταση σε σειρά ... καθ 'οιονδήποτε τρόπο, νομίζω ότι αυτή η μέθοδος είναι καλύτερη έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ενεργοποιήσετε το UPS) Οποιοσδήποτε τρόπος, περιμένετε εμπειρογνώμονες απάντηση, γιατί είναι απλά η γνώμη μου.

Δείτε το σύνδεσμο [url = http://sound.westhost.com/project40.htm] Load Sensing Automatic Switch [/url]

Για αρχίζουν υπάρχει νόημα να κοιτάξουμε μέσα UPS. Στις κύριες πλάκα μπορεί να γραφτεί ποιο τρόπο να αποσυνδέσει κολασμένων "πράσινο mode". Έτσι, όπως διατυπώνονται στα Ippon μου 800, είναι απαραίτητο για αυτό το να δαγκώσει off μία αντίσταση.

Αγαπητοί ειδικοί, χρειάστηκα επίσης την ίδια βοήθεια. Το UPS PROLINK μου, θα σβήσει μετά από 40 δευτερόλεπτα χωρίς φορτίο. Ακόμη και με μια κανονική λάμπα ακόμα και να πηγαίνει στο off. Έχω ξανακάνει με άλλο UPS. Αυτό που έχω κάνει, στο κύκλωμα που παίρνει ένα δείγμα από το έξω θέσει και να αλλάξω την αξία αυτής της αντίστασης. Αλλά σε αυτή την PROLINK UPS, υπάρχουν δύο δείγματα που από τη σβήσει. Από το Live & Ουδέτερη τερματικά. Γι 'αυτό και κάνει την αλλαγή τιμή της αντίστασης, αλλά δεν είναι καλό. Αυτές οι τιμές είναι αντίσταση 2 Ω Μ η κάθε μία. Αν θέλετε μπορώ να στείλετε τη φωτογραφία και του κυκλώματος. Pls να με βοηθήσει για να απενεργοποιήσετε αυτή χωρίς φορτίο cut-off.

Είναι ίσως ένα SMPS βασίζεται UPS. Μεταγωγείς τροφοδοσίας δεν λειτουργούν σωστά χωρίς ένα ελάχιστο φορτίο, για παράδειγμα, τα προβλήματα στην ανάδραση, πηνίο, κτλ χωρίς ελάχιστο φορτίο. Έτσι, το UPS μπορεί να σβήσει αυτόματα για να προστατεύσει τον εαυτό της. Nalin74, Μερικές φωτογραφίες θα βοηθούσε. Στη συνέχεια, μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή.

@ Nalin74, παρακαλούμε μετά τις εικόνες .. θα μας βοηθήσει για την καλύτερη κατανόηση των στοιχείων κυκλώματος που αναφέρατε.

[QUOTE = Tahmid? 932743] Είναι ίσως ένα SMPS βασίζεται UPS. Μεταγωγείς τροφοδοσίας δεν λειτουργούν σωστά χωρίς ένα ελάχιστο φορτίο, για παράδειγμα, τα προβλήματα στην ανάδραση, πηνίο, κτλ χωρίς ελάχιστο φορτίο. Έτσι, το UPS μπορεί να σβήσει αυτόματα για να προστατεύσει τον εαυτό της. Nalin74, Μερικές φωτογραφίες θα βοηθούσε. Στη συνέχεια, μπορεί να γίνει καλύτερα κατανοητή. [/Quote] Εντάξει, είμαι σίγουρη ότι θα πάρει μερικές φωτογραφίες και μετά εδώ. Αλλά δεν είναι αυτό το UPS μια λειτουργία Switch. Είναι ένα είδος μετασχηματιστή, αλλά με δύο συνδέσεις. I κανονικά εντάσσεται στο Μ / F υπήρχαν 3 συνδέσεις, και 2 για το MOSFET είναι και ένα για TAP (+) της μπαταρίας. Οποιοσδήποτε τρόπος καλύτερα να δείτε τις φωτογραφίες.

[QUOTE = TOMIN333? 932813] @ Nalin74, παρακαλούμε μετά τις εικόνες .. θα μας βοηθήσει για την καλύτερη κατανόηση των στοιχείων κυκλώματος που αναφέρατε [/quote] Εδώ είναι οι φωτογραφίες.. Σε μια έδειξα τα έξω θέσει συνδέσεις και από το να πάρει ένα δείγμα με δύο αντιστάσεις. A & B Αυτές οι δύο τιμές είναι περίπου 1,2 Ohm M για έναν στους θέσει. Έχω αποσυνδεθεί το μονοπάτι και προσπάθησε με διάφορες αξίες, αλλά καμία από αυτές δεν μπορεί να κρατήσει τα έξω τεθεί. Μέσα σε 2 δευτερόλεπτα UPS σβήνει & RED LED με BEEP έρχονται. Νομίζω ότι αυτό είναι το σημείο για δειγματοληψία δεν φορτίο. Αλλά υπάρχει και μια άλλη TAP από το σβήσει. Έχω έδειξε στην άλλη φωτογραφία. Αυτό είναι ένα από φερρίτη T / F & να πάρει κάποια μερίδα της τάσης και να κάνουμε κάτι. δείτε το σημείο X. Νομίζω ότι αυτό είναι για την ανίχνευση υπερφόρτωση μπορεί να είναι. Επειδή αυτό το σύστημα UPS διαθέτει μια λειτουργία και των δύο Normal & UPS προστασία υπερφόρτωσης τρόπους.

Γιατί όχι μία απάντηση σε αυτό; Αλλά οποιαδήποτε πώς ήρθα σε επαφή με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης & διορθώσετε το λάθος.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back