T
TOMIN333
Guest
Γεια σε όλους, έχω ένα WEP προκύπτουν 500VA UPS PC, οι οποίες i που χρησιμοποιούνται συνήθως για τον υπολογιστή μου. Αλλά συχνά θέλω να φορτίσετε το κινητό φορτιστή χρησιμοποιώντας μου, όταν το ρεύμα του δικτύου δεν είναι διαθέσιμη. Αλλά το πρόβλημα είναι, όταν το φορτίο είναι πολύ χαμηλό, το UPS απενεργοποιείται αυτόματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα (από εκκίνηση με ψυχρό κινητήρα). Έχετε κάποιες ιδέες sothat μπορώ να τσίμπημα των τμημάτων για να λειτουργεί σε κανένα φορτίο. Παρακαλώ να μου δώσει κάποια θετικά σχόλια Χάρη ..
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 16:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 15:35 ----------</span></span>
Να εξηγήσετε με τη λειτουργία του Μηδενικό φορτίο κλείσει το UPS. Μπορώ να τσιμπιά το σύστημα αυτό από τις αλλαγές κύκλωμα;
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 16:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 15:35 ----------</span></span>
Να εξηγήσετε με τη λειτουργία του Μηδενικό φορτίο κλείσει το UPS. Μπορώ να τσιμπιά το σύστημα αυτό από τις αλλαγές κύκλωμα;