Τρέχουσα Probe για τον DMM και παλμοσκόπιο

F

Fragrance

Guest
γεια Η τρέχουσα καθετήρα για παλμογράφο και DMM είναι αρκετά ακριβό εργαλείο για αντίο εδώ είναι ωραίο εργαλείο το οποίο μετατρέπει τον DMM στη σημερινή metter για τους AC / DC και επίσης χρησιμοποιείται με παλμοσκόπιο για βιομηχανικούς σκοπούς έχω χτίσει αυτή για τη διακρίβωση λέιζερ. Η Μεθοδολογία για Tektronic καθετήρα και του σχεδιασμού που παρέχονται εδώ είναι ίδια [color = blue] (μου varify με καθετήρα Tektronic που έχω στο γραφείο χρησιμοποιείται ίδιο αισθητήρα) [/color] φίλος ελπίδας, όπως η προσπάθεια μου για αυτό το ωραίο artical που έκανα για να pdf

Σας ευχαριστούμε για το παρόν έγγραφο, ωραία δουλειά, αλλά ... Το σχηματικό στη σελίδα 2 δεν είναι αναγνώσιμο, λόγω της πολύ χαμηλής resoloution. Είναι αδύνατο να διαβάσει κάποια από τις συνιστώσες τιμές. Μοιάζει με ένα. Jpg ή. Εικόνα gif με υπερβολική απώλεια ποιότητας. Ίσως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα. Png εικόνα αντ 'αυτού. Μπορείτε να κάνετε ένα νέο έγγραφο με καλύτερη resoloution και επαναφορτωθεί αυτό;

Γεια σου Εδώ είναι ένα καλύτερο μέλλον εικόνα. / Cl
30669_8mg.jpg

μοιάζει με αυτό το κύκλωμα προσπαθεί να αντιπροσωπεύουν το εσωτερικό του αισθητήρα φαινόμενο Hall. είναι κοντά στο πραγματικό πράγμα ... αλλά όχι αρκετά. πώς θα χειριστεί αυτό το κύκλωμα αρνητικά ρεύματα, για παράδειγμα, ένα σήμα εναλλασσόμενου ρεύματος; μοιάζει θα διαβάσετε την τιμή μηδέν σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, το εύρος ζώνης της τρέχουσας ανιχνευτές είναι πολύ σημαντικό. πιο κρίσιμο στοιχείο για αυτό είναι το op-ενισχυτή. θ θα εξετάσει το ενδεχόμενο επένδυσης σε μια υψηλής ποιότητας op-ενισχυτή για αυτό το στάδιο. Mr.Cool

Εδώ είναι μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Αγόρασα ένα Tektronix P6042 στο eBay για ένα ζεύγος εκατό δολάρια ΗΠΑ. Χτισμένο το 1967. Bandwidth DC έως 50 MHz. Όμορφη κυματομορφή. Διαβάζει έως + / - 10A. Ο θόρυβος είναι γύρω από ένα milliamp. Η μόνη ενόχληση είναι η θερμική μετατόπιση της DC offset. Θα μπορούσα να δημοσιεύσετε ένα σαρωμένο σχηματική ή χειροκίνητη, αν κάποιος ενδιαφέρεται.

8) echo 47, παρακαλούμε να δημοσιεύσετε σάρωση εγχειρίδιο και το διάγραμμα του κυκλώματος για textronox καθετήρα. Tectronix φορτίζει πολύ υψηλές τιμές για τους ανιχνευτές του και καθίσταται αδύνατο να το αντίο από αυτούς.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back