Τρέχουσα ΕΑΒ συντονιστική .. Τιμές αντίστασης;

R

raduga_in

Guest
Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση εδώ, σε μια τρέχουσα ΕΑΒ συμβούλιο, ποιο είναι το κριτήριο για να επιλέξετε την αξία της αντίστασης (αντιστάσεις σε περίπτωση εξόδου διαφορικό) στην οποία θα κατευθύνει το ρεύμα από την τρέχουσα πηγή μήτρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ..

Θα έλεγα ότι οι δύο βασικές παράμετροι είναι το μέγεθος του βήματος και η ταχύτητα μεταγωγής. Το μέγεθος του βήματος καθορίζεται από το τρέχον προϊόν αντίσταση, και το εύρος ζώνης καθορίζεται από την αντίσταση και χωρητικότητα φορτίου του προϊόντος. Ο θόρυβος και η κατανάλωση ενέργειας θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει την τιμή της αντίστασης έμμεσα.

Το μέγεθος του βήματος για την πλήρη κλίμακα ανεξάρτητα με την αξία αντίσταση, επειδή dU = R * Di, αλλά να αυξήσει τις δαπάνες δεν μειώνονται dI τι αρνητικό για το εύρος ζώνης σας ΕΑΒ.

Λόγω της υψηλής ταιριάζουν σε άλλες συσκευές, θα πρέπει να είναι 50 ή 25 ohm ohm. δείτε δελτία αφορά

Γεια Rezaee .., αλλά δεν νομίζετε ότι 25/50 ohm αντίσταση σημαίνει ότι θα έχετε ένα μεγάλο ρεύμα απαίτηση και ως εκ τούτου ένα μεγάλο κατανάλωση ισχύος .. το οποίο δεν είναι συνήθως αυτό που θέλουμε ..

Γεια 50 ohm είναι ένα πρότυπο γι 'αυτό πρέπει να σχεδιάσουμε να ταιριάζει με τα πρότυπα. αφορά

Thankx Razaee, μπορείτε σας παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω σύμφωνα με την οποία πρότυπο (όπως IEEE κλπ) θα πρέπει να επιλέξουμε αυτή την τιμή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .. Θεωρεί Raduga

Γεια σου δεν ξέρω τι είναι το πρότυπο, αλλά ξέρω πολλά ομοαξονικό καλώδιο, RF συσκευές και ... χρησιμοποιήσετε ως 50 ohm αντίσταση εισόδου και εξόδου. Ξεχάσω το όνομα αυτής της μεθόδου του ταιριάζουν. αφορά

Γεια σε όλους, μπορεί κάποιος από εσάς θα μπορούσε να αναφέρεται με κάποιο έγγραφο / χαρτί που έδωσε το σχεδιασμό της τρέχουσας διεύθυνσης ΕΑΒ όμορφα .. ευχαριστώ εκ των προτέρων ..

[Quote = MikeR] Το μέγεθος του βήματος για την πλήρη κλίμακα ανεξάρτητα με την αξία αντίσταση, επειδή dU = R * Di, αλλά να αυξήσει τις δαπάνες δεν μειώνονται dI τι αρνητικό για το εύρος ζώνης σας ΕΑΒ. [/Quote] Bandwidth = 1 / (Ε * Cout). Αύξηση της έρευνας για το ίδιο φορτίο θα μειώσει το εύρος ζώνης σας [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size] [quote = hr_rezaee], αλλά ξέρω πολλά ομοαξονικό καλώδιο, RF και συσκευές. .. χρησιμοποιήσετε ως 50 ohm αντίσταση εισόδου και εξόδου. Ξεχάσω το όνομα αυτής της μεθόδου του ταιριάζουν. αφορά [/quote] Φαντάζομαι το μόνο που νοιάζονται για το ταίριασμα στο εισόδου / εξόδου στάδια του συστήματός σας. Αμφιβάλλω ότι η ΕΑΒ θα οδηγούν άμεσα 50ohm φορτίο.

γιατί να μην συνδέει το MOS απευθείας Vdd;

Εννοείς να απαλλαγούμε από την πηγή ρεύματος; ή να απαλλαγούμε από το φορτίο αντίστασης;

ωμικό φορτίο [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] χωματερή, δηλαδή το ρεύμα στο VDD άμεσα χωρίς φορτίο.

Γεια σας Safwat, Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τότε πώς θα δημιουργήσει αλλαγή στην τάση ανάλογη με την ψηφιακή κωδικό; αν ρίξετε πραγματικά τις αντιστάσεις από το σημερινό σύστημα διεύθυνσης ΕΑΒ .. Θεωρεί Raduga

Γεια σας, όσο ξέρω, με βάση τη τρέχουσα DACs μπορεί να είναι ως εξής, 1-Matrix των σημερινών πηγών είτε στοιχείο μονάδα ή δυαδικά σταθμισμένο ή μια συλλογή από δύο (που ονομάζονται κατατμημένοι). 2 - ένα διακόπτη για να ανοίξει και να κλείσει την τρέχουσα σύμφωνα με την ψηφιακή είσοδο, αυτό μπορεί να γίνει από τις συνήθεις διακόπτες ή από ζεύγος διαφορικό (που ονομάζεται καθοδήγηση του ρεύματος), όπου η διαφορά '. ζευγάρι συνδέεται με μία πλευρά Vdd και από την άλλη πλευρά στην έξοδο. 4 - το αποτέλεσμα που μπορεί να είναι είτε αντίσταση (έχει ένα πρόβλημα με την αντίσταση εξόδου της πηγής ρεύματος) ή να χρησιμοποιήσετε έναν ενισχυτή Transresistor που δημιουργούν μια εικονική GND και εξαλείφει το πρόβλημα της αντίστασης εξόδου. plz ελέγξτε τις ρυθμίσεις του ενισχυτή Transresistance που λαμβάνει το ρεύμα εισόδου και το μετατρέπει σε τάση εξόδου. (Σημειώστε ότι η συνημμένη εικόνα είναι για μη-καθοδήγηση του ρεύματος, αλλά η ιδέα είναι απλά να αντικαταστήσει την τρέχουσα πηγή με την τρέχουσα μονάδα διεύθυνσης) [url = http://images.elektroda.net/14_1169095977.jpg] εικόνα-εδώ [/url]
14_1169095977_thumb.jpg

Βλέπω Safwat σημείο σας, επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: να είμαι σίγουρη ότι έχει δίκιο. Αν χρησιμοποιείτε ένα ζευγάρι διαφ., θέλετε έναν κλάδο παραγωγής να περάσουν από μια αντίσταση και το αντίθετο υποκατάστημα πηγαίνει Vdd. Σωστά; Υποθέτω ότι Raduga σχεδιασμός θα είναι μια πλήρως διαφορική σχεδιασμό, έτσι αυτό σημαίνει ότι και οι δύο κλάδοι θα resistively φορτωθεί και το σημείο (καθώς και το εύρος) θα καθορίζεται από την ψηφιακή είσοδος αξία.

Αν ζητάτε ABT αντίσταση φορτίου, τότε εξαρτάται από την εφαρμογή! Η ιδέα είναι να ταιριάζει για να φορτώσετε τόσο για το βίντεο μπορεί να είναι 75 ohm ή για την επικοινωνία μπορεί να είναι 50 ohm.

Γεια Jonashat, το μαντέψατε διορθώσει .. είναι μια εντελώς διαφορετική σχεδίαση. Σε ό, τι έχουν δει τα πλήρη διαφορική DACs, αν έχουν στην έξοδο του για. π.χ.. είναι ένα μίξερ MOS και έτσι μπορούμε να έχουμε μια πολύ υψηλή αντίσταση παράλληλα με αντιστάσεις ΕΑΒ ... τότε, όπως είπε Tarun, γιατί πρέπει να έχουμε ένα τόσο μικρό αντιστάσεις, όπως μόνο 75/50 ohms? που θα increse .. Σπατάλη ενέργειας πάρα πολύ .. έχουμε μόνο να ανησυχείτε για τη χωρητικότητα των ελιγμών αντιστάσεις και αν αυτό περιορίσει ικανοποιείται, μπορούμε να αναμένουμε μια ωραία απόδοση. Παρακαλούμε καθαρίστε μου αυτή την αμφιβολία .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Raduga ..

η Raduga το o / p αντίσταση conencted με την ΕΑΒ είναι μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου προσομοίωσης. Η τιμή της αντίστασης (Αντίσταση φορτίου) συνδέεται εξαρτάται από το φορτίο που ας υποθέσουμε ότι πρέπει να εξεταστεί στο o / p κόμβο. Ως εκ τούτου, γενικά αυτή η αξία του φορτίου εξαρτάται από την εφαρμογή. Αν ΕΑΒ χρησιμοποιείται για RF-freq. κυμαίνεται τότε το φορτίο αυτό είναι ακόμη πιο σημαντική, καθώς ταιριάζουν είναι απαραίτητη, αλλιώς reflectibg τάση θα είναι πολύ σημαντικής αξίας! σχετικά με τη δύναμη τότε που αποφασίστηκε από την τρέχουσα βαθμολογία. τρέχουσα θέση σας μπορεί να είναι σε mA ρέει μέσω αντίσταση. άρα η ισχύς θα είναι σε mWatts. Rgds Manu

Γεια Manu .. Έτσι, στο τέλος αυτό που θα πρέπει να είναι η αξία των αντιστάσεων στην ΕΑΒ ... από τις προηγούμενες θέσεις οι άνθρωποι λένε ότι υπάρχει κάποια .. αλλά η οποία είναι ότι .. και αν είναι δεν υπάρχει υπάρχει κάποιο έγγραφο που διαθέτει το επιβεβαιώνει. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω .. Ευχαριστίες και ευχές Raduga

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back