Τι u εννοούμε με τον όρο σχεδιασμό για την επαλήθευση

H

harshad

Guest
Τι u εννοούμε με τον όρο σχεδιασμό για την επαλήθευση

Προτείνω δύο βιβλία για την αναφορά σας. 1. Γράφοντας testbenches: λειτουργική επαλήθευση των μοντέλων HDL 2.Principles επαληθεύσιμων RTL design: ένα λειτουργικό στυλ κωδικοποίησης υποστηρίζοντας τις διαδικασίες ελέγχου σε Verilog

DFV είναι ένας πολύ έννοια της μόδας. Θα χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο Synopsys trageted σχετικά με την επαλήθευση. Θα advacate SystemVerilog για την εφαρμογή DFV ιδέα.

Ίσως το Synopsys ηλεκτρονικό έγγραφο μπορεί να σας βοηθήσει. επισκεφθείτε την www.synopsys.com

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις άχρηστο. Προσοχή!

Πού μπορώ να βρω αυτό το βιβλίο "testbenches γραφής: λειτουργική επαλήθευση των μοντέλων HDL" χάρη

Πρόκειται ουσιαστικά για τον έλεγχο της RTL (Chip) χρησιμοποιώντας πρότυπες μεθόδους verifiction δημιουργώντας Τράπεζες δοκιμών σε HVL (Hardware Γλώσσα επαλήθευσης).

"System-on-a-Chip Επαλήθευση - Μεθοδολογία και Τεχνικές" είναι ένα χρήσιμο βιβλίο για σας

Σε γενικές γραμμές του έργου, τη διαδικασία επαλήθευσης θα κοστίσει 60% του χρόνου του έργου, έτσι ώστε το σχεδιασμό για την επαλήθευση είναι εξόφληση. τις καλύτερες ευχές [quote = harshad] Τι u εννοούμε με τον όρο σχεδιασμό για την εξακρίβωση [/quote]

το βιβλίο και το είναι πολύ καλό - αλλά εγώ Συστηστε αυτό το βιβλίο για σας --- αν είστε ο newboy μπορείτε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο πρώτα, και στη συνέχεια διαβάστε το <testbench γραφή>

Προτείνω δύο βιβλία για την αναφορά σας. 1. Γράφοντας testbenches: λειτουργική επαλήθευση των μοντέλων HDL 2.Principles επαληθεύσιμων RTL design: ένα λειτουργικό στυλ κωδικοποίησης υποστηρίζοντας τις διαδικασίες ελέγχου σε Verilog που έχει τα βιβλία; pls τις μοιραστώ! ευχαριστώ!

Πού μπορώ να βρω το βιβλίο "System-on-a-Chip Επαλήθευση - Μεθοδολογία και Τεχνικές";

κι εγώ Ενδιαφέρομαι για DFT / DFV. Επιτρέψτε μου να ξέρω πού μπορώ να πάρω αυτά τα βιβλία. Είναι αυτά eBooks;

[Url = http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=72070&highlight=writing] γραπτώς testbench [/url] [url = http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=62902&highlight = systemonachip] System-on-a-Chip επαλήθευσης [/url]

Με λίγα λόγια, θα πρέπει να σχεδιάζουν testbench και φορείς σας σε paralle μαζί σας RTL σχεδιασμό και θα πρέπει να σχεδιάσει μερικά όγκος της συμπληρωματικής λογικές για τον εαυτό δοκιμή. DFT μεταγλωττιστή, επίσης, θα είναι χρήσιμο για τον τελικό έλεγχο.

Νομίζω ότι με το RTL και κωδικοποιούνται διαρθρωτικές ισχυρισμός είναι κάποιο είδος DFV

Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του σχεδιασμού για τον έλεγχο και τη χρήση scripts (TCL, perl) για επαλήθευση;

Αυτό μπορεί να σημαίνει, είτε ο σχεδιασμός που πρέπει να ελεγχθεί, ή μπορεί να σημαίνει τη δημιουργία περιβάλλοντος ελέγχου, δηλαδή εγγράφως πρότυπα συμπεριφοράς, και δοκιμή γενιάς μοντέλο, έτσι ώστε να επαληθεύεται η DUT.

Σχεδιασμός της επαλήθευσης είναι να πάρει τους σχεδιαστές που γράφουν το RTL να χρησιμοποιούν ισχυρισμούς, τεκμηρίωσης, σχόλια, νόημα τα ονόματα σήμα που dont αλλαγή καθώς πηγαίνουν πάνω-κάτω στην ιεραρχία, και άλλες βέλτιστες πρακτικές για να κάνουν την επαλήθευση του σχεδιασμού ευκολότερη και ταχύτερη. Βοηθά επίσης την επαναχρησιμοποίηση του σχεδιασμού, πάρα πολύ.

Νομίζω DFV σημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσει το πρόβλημα επαλήθευσης ακόμα και κατά τη σχεδίαση, εκτός από όταν αρχίσετε να επαλήθευσης

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back