Τι DFT αρχιτεκτονική σας στο σχεδιασμό SOC;

R

richardhuang

Guest
τα εξής DFT αρχιτεκτονική μου, έχω κάποιες dout σχετικά με ορισμένα από αυτά:
(1) χρησιμοποιώντας τη διεπαφή JTAG για να ξεκινήσει η MBIST, LBIST και τη σάρωση, τα αποτελέσματα της BIST αυτή χαράχθηκε από τα μαξιλάρια mapping.can χρησιμοποιούμε το JTAG να μετατοπίσει το resutl BIST;
(2) για την αύξηση της κάλυψης για JTAG, ποια μέθοδο μπορώ να χρησιμοποιήσω;
μπορεί κανείς να την πρότασή σας σύμφωνα με experince σας;

μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε JTAG MBIST, και στροφή έξω MBIST αποτέλεσμα.
Μπορείτε να εισαγάγετε μερικά SDFT που dont να χρησιμοποιούνται σε σάρωσης σε σάρωση αλυσίδα.Προστίθενται μετά από 2 λεπτά:μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε JTAG MBIST, και στροφή έξω MBIST αποτέλεσμα.
Μπορείτε να εισαγάγετε μερικά SDFT που dont να χρησιμοποιούνται σε σάρωσης σε σάρωση αλυσίδα.

αν θέλω να σε δοκιμές mbist ταχύτητας, μπορώ να μετατοπίσει την αποτέλεσμα MBIST; basiclly η TCK είναι αργή από το ρολόι λειτουργία, και κάποια στιγμή το σήμα είναι αποτύχει παλμό, πώς σκοπεύει η TCK να συλλάβει την αποτυχία παλμό της MBIST;

Το αποτέλεσμα MBIST δεν σάρωση πραγματοποιούνται σε ταχύτητα, έτσι δεν υπάρχει καμία ανησυχία εκεί.Εάν χρησιμοποιείτε JTAG να ξεκινήσει σάρωση, τα σήματα καθεστώς αποστέλλεται στον υπεύθυνο TAP - ασύγχρονα δεν ιδιαίτερες απαιτήσεις χρόνου.Στη συνέχεια, κατά κανόνα, τα αποτελέσματα από σάρωση σε ταχύτητα TCK.

Συζήτηση για DFT / πληροφορίες πηγαίνετε στο:
DFT Digest
DFT Φόρουμ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back