Τι το όφελος του σιδηροδρομικού προς τις σιδηροδρομικές ολοκληρωμένο;

M

minaflying

Guest
Μπορεί κάποιο σώμα μου πείτε ποιο είναι το όφελος για την σιδηροδρομική προς τις σιδηροδρομικές op. Ευχαριστώ πολύ. καλύτερα το θέμα.

Το σημείωμα της αίτησης στο παραπάνω μήνυμα, θα σας πουν όλοι για τα μειονεκτήματα των σιδηροδρομικών μεταφορών σε σιδηροδρομικές ενισχυτές. Το καλό σημείο είναι ότι με τις χαμηλές τάσεις τροφοδοσίας θα πάρετε ακόμα μια καλή εισαγωγή κοινό φάσμα λειτουργίας και την ταλάντευση εξόδου. Με τους συμβατικούς ενισχυτές εξόδου μπορεί να πάει μόνο σε withing περίπου 1,5 V, είτε της προσφοράς. Με μια προσφορά 3 V δεν θα υπάρξει καμία ταλάντευση εξόδου, για παράδειγμα.

Νομίζω σιδηροδρομικών μεταφορών είναι η χαμηλή παραγωγή είναι 0, υψηλή απόδοση και είναι η προμήθεια

Όφελος της είναι να είναι σε θέση να συνεργαστεί με όλο το φάσμα της εξουσίας supply.For παράδειγμα, εάν δεν είναι somethnig σιδηροδρομικές μεταφορές στις σιδηροδρομικές μπορεί να σημαίνει για το σύστημα 5V ότι μπορείτε να περιορίζεται με minumum εργασίας τάση: 0.2V και 4.7V μέγιστη τάση (Say. δεν μπορείτε να meausure τάσεις κάτω από 0.2V, αν αυτό θα είναι ένα ADC) Σημειώστε ότι οι τιμές αυτές είναι μόνο παραδείγματα ...

ένα op-amp έχει ενίοτε σιδηροδρομικών στάδιο σιδηροδρομικές συνεισφορές που επειδή ας μεγάλο εύρος εισόδου κοινή λογική και λειτουργία του σήματος προς θόρυβο.

Φαίνεται δύσκολο να σχεδιάσουν ένα σιδηροδρομικό στις σιδηροδρομικές opamp με συνέπεια το κέρδος πάνω από όλο το φάσμα εισόδου. Μπορεί κανείς να παρέχουν ορισμένες προτάσεις για αυτό;

Γεια σας Νομίζω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια αντλία χρέωση Σχέδιο για τη βελτίωση σας. Χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική μπορείτε να παρέχει την τοπική τάση τροφοδοσίας για το ζεύγος διαφορική είσοδο, έτσι ώστε το σήμα εισόδου μπορεί να ταλαντεύεται ανάμεσα στις σιδηροτροχιές (σιδηροδρομικές στις σιδηροδρομικές μεταφορές). Έχω ένα έγγραφο που εξηγούν αυτήν την τεχνική και τη χρήση τους με το σχεδιασμό του CMOS εισόδου σιδηροδρομικές μεταφορές στις σιδηροδρομικές τελεστικό ενισχυτή με την απόδοση του THD -90 dB, το οποίο είναι κατάλληλο για υψηλής ποιότητας συστήματα ήχου. Θα μπορούσα να το μοιραστώ, αν θέλετε.

Αυτό το έγγραφο είναι de. Ελπίζω να είναι χρήσιμο.

Παρακαλώ μετά εδώ αν το έγγραφο αυτό δεν είναι μεγάλο. Ευχαριστώ.

ράβδων, ανατρέξτε στην εξουσία και GND, η RR μπορεί να πάρει την πλήρη αξιοποίηση του φάσματος παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εφαρμογή χαμηλής τάσης.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back