Τι σημαίνει η αξία ακρίβεια σε Verilog Χρονοδιάγραμμα αντιπροσωπεύουν;

V

verma.ind

Guest
Όταν ορίζουμε `χρονοδιάγραμμα 1ns/1ps 1ns αντιπροσωπεύει το χρόνο αναφοράς και 1ps ως αξία ακρίβεια Αυτή τη φορά γίνεται αναφορά για την προσομοίωση και τις καθυστερήσεις, αλλά αυτό που εκείνη την εποχή ακρίβεια αντιπροσωπεύει στην προσομοίωση και καθυστερήσεις; Ευχαριστίες

`Χρονοδιάγραμμα 1ns/1ps σημαίνει Όποια και αν είναι φορές που mensioned στον κώδικα Verilog θα πρέπει να ληφθούν σε ns. π.χ.. # 22? / / 22 ns Ψήφισμα του 1ps σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε # 0.001? / / 0,001 ns / 1ps ως μικρότερο αναπαράσταση της εποχής. # 0.000123? / / Αυτό σημαίνει 0 ns

Είναι αυτό σχετίζεται επίσης με τη δειγματοληψία της εισόδου σημαίνει ότι αν u έχω παλμού μικρότερο από του χρόνου του ψηφίσματος, τότε ο προσομοιωτής δεν θα δείγμα αυτής της αξίας;

αναφοράς του χρόνου / ακρίβεια του χρόνου 1ns/10ps Vamsi

Ναι ακριβώς, εάν u έχω παλμού μικρότερο από του χρόνου το ψήφισμα, τότε ο προσομοιωτής δεν θα δείγμα αυτής της αξίας, την ανάλυση είναι η μικρότερη μονάδα χρόνου που μπορείτε να δείτε στο προσομοιωτή. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 3 λεπτά: [/color] [/size] ένα παράδειγμα για την κατανόησή σας, όπως έχουμε για τη συλλογή Rs100 και την μικρότερη τιμή της RS θα πρέπει να Rs 1.So αν δώσεις 50 paise θα το μετρήσουμε Noy στο RS 100. 1ns/1ps είναι παρόμοια με την 100 / 1 Ελπίζω να πήρε την ιδέα.

1ns για το χρόνο αναφοράς και 10ps για το χρόνο ακρίβειας

Σας ευχαριστώ για ένα πολύ παιδιά .... Αναρωτιόμουν abt αυτό qsn ... από 6 μήνες ... τώρα u άνθρωποι έχουν εκκαθαριστεί αμφιβολίες μου. Ευχαριστώ πολύ

Ευχαριστώ παιδιά .... είδος στο σημείο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back