Τι προκαλεί το φάσμα διαμόρφωσης φτωχοί όταν πατάτε shieldcan;

J

John_li

Guest
Αγαπητοί φίλοι, έχω μετρηθεί το φάσμα διαμόρφωσης του κινητού, είναι εντάξει χωρίς να πατήσετε το shielcan. Αλλά όταν πάτησα sheidcan ή χρησιμοποιήστε το χορεύω (ABS υλικό), πατήστε το shiedcan για τον καθορισμό των κινητών δοκιμή PCBA, με τη διαφοροποίηση του φάσματος είναι κακή του + /-200kHz . Δεν ξέρω ποιο είναι το cause.Anybody ρίζα μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ; Ευχαριστώ,

ασπίδα δεν μπορεί πλέον να κάνει καλή επαφή με το έδαφος όταν το πατήσετε.

Άγγιξα το shielcan (πομποδέκτης IC με PA IC) τρυφερά, μπορεί επίσης να προκαλέσει αυτό case.It είναι φυσιολογικό; Επίσης, όταν το jig που καθορίζουν (ABS χορεύω υλικό) το PCBA των κινητών μπορεί να προκαλέσει αυτό case.I χρησιμοποιείται ένα άλλο μοντέλο κινητό, είναι εντάξει με την ίδια λειτουργία.

Ή μπορείτε να βάλετε κάποιο απορροφήσουν τα υλικά στο εσωτερικό κορυφή του shieldcan.

Post # 3 προτείνει ομιλία σας για ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά τίποτα δεν λέγεται ξεκάθαρα. Αν είναι ένα κινητό τηλέφωνο, υποθέτω ότι είναι σπασμένα.

[QUOTE = FVM? 928187] μετά # 3 προτείνει ομιλία σας για ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά τίποτα δεν λέγεται ξεκάθαρα. Αν είναι ένα κινητό τηλέφωνο, υποθέτω ότι είναι σπασμένο. [/Quote] Είναι κινητό τηλέφωνο test.PA και πομποδέκτης είναι στην ίδια shieldcan, πιέζοντας τρυφερά κορυφή shieldcan ή δοκιμή χορεύω (ABS υλικό), με τη διαφοροποίηση του φάσματος είναι κακή του + / -200KHz.i δεν ξέρω αν είναι αρκετό;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back