Τι μνήμη θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για CPLD και πώς να την εφαρμόσει;

U

uglyduck

Guest
Γεια σε όλους, είμαι προσπαθούμε να οικοδομήσουμε απλό ασαφούς ελεγκτή βασίζεται σε CPLD Xilinx CoolRunner σειρά. Η ασαφής είναι κάπως εντάξει, αλλά επειδή είμαι newbie στον τομέα του σχεδιασμού CPLD, θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον πιο έμπειρο: Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μικρή (1-2-3 ια κατ 'ανώτατο όριο) look-up πίνακα με αυτό το CPLD ( CoolRunner II ή XPLA3 - μη σημαντικό). Μπορεί κανείς να προτείνει τι τσιπ μνήμης για χρήση από το CPLD δεν έχουν καμία χρήστη προσαρμόσιμο ROM μέσα η ίδια. Και πώς να διεπαφή αυτή τη μνήμη; / Λόγοι για να χρησιμοποιήσετε CPLD και δεν είναι FPGA πακέτο, την τιμή και την κατανάλωση ισχύος. Επιπλέον θα ήθελα να μάθω πώς να χρησιμοποιούν εξωτερικά αναμνήσεις με προγραμματιζόμενη λογική / Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια -. Σύνδεσμο ή απλό παράδειγμα ή ακόμα και μια ιδέα για το πώς να ξεκινήσει. Σας ευχαριστώ πολύ.

Σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να συστήσω ένα πρότυπο παράλληλα απευθύνεται flash EEPROM. Ο λόγος είναι το απλό interface για την εξαγωγή των δεδομένων έξω. Σίγουρα, αυτές απαιτούν ένα μεγάλο αριθμό ακροδεκτών CPLD να το περιβάλλον, αλλά η λογική που απαιτείται είναι πολύ μικρότερη από ό, τι σειριακό απευθύνεται συσκευές. Κοιτάξτε: http://www.abdolian.com/gameboy/ Εδώ έχει ένα CPLD Xilinx διεπαφές FLASH EEPROM. Νομίζω ότι αυτό το έργο δεν είναι πλέον διαθέσιμη, αλλά σας δίνει μερικές ιδέες για το πώς να το κάνουμε και συνδέσεις με FLASH πωλητές EEPROM. Αν σκάψει γύρω στο Yahoo, νομίζω ότι υπήρχε μια ομάδα χρηστών με κάποια αρχεία δείγμα επίσης. --- Ο Steve [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 38 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] Σε γενικές γραμμές, θα ήθελα να συστήσω ένα πρότυπο παράλληλα απευθύνεται flash EEPROM. Ο λόγος είναι το απλό interface για την εξαγωγή των δεδομένων έξω. Σίγουρα, αυτές απαιτούν ένα μεγάλο αριθμό ακροδεκτών CPLD να το περιβάλλον, αλλά η λογική που απαιτείται είναι πολύ μικρότερη από ό, τι σειριακό απευθύνεται συσκευές. Κοιτάξτε: http://www.abdolian.com/gameboy/ Εδώ έχει ένα CPLD Xilinx διεπαφές FLASH EEPROM. Νομίζω ότι αυτό το έργο δεν είναι πλέον διαθέσιμη, αλλά σας δίνει μερικές ιδέες για το πώς να το κάνουμε και συνδέσεις με FLASH πωλητές EEPROM. Αν σκάψει γύρω στο Yahoo, νομίζω ότι υπήρχε μια ομάδα χρηστών με κάποια αρχεία δείγμα επίσης. --- Steve

γιατί να μην προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει FPGAs που περιλαμβάνουν RAMs και ROMs;

FPGA δεν είναι χαμηλή τιμή και πρέπει να χρησιμοποιούν το Flash Prom για config αυτο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back