Τι κιτ DSP να αγοράσετε;

C

CMOS babe

Guest
Γεια σου ... Όλες οι πληροφορίες που έχω για το DSP είναι ακριβώς η θεωρία που έχω σπουδάσει στο university.I θέλουν να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για το πρακτικό μέρος.Έτσι έχω δύο βασικά ερωτήματα ... Τι κιτ DSP θα πρέπει να αγοράσω;Θέλω κάτι που δεν είναι κακό, γιατί μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για το τελικό σχέδιο χρόνια δίπλα μου year.My δεύτερο ερώτημα είναι τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιωθεί γρήγορα στο χώρο του DSP.

Ευχαριστώ

Γεια σου,
Το καλύτερο κιτ DSP να εργαστούν μαζί, θα είναι η ΤΙ dev συμβούλια BSP τους, την τεκμηρίωση και υποστήριξη είναι πραγματικά μεγάλη.Θα πρότεινα TMS320C55XX σειρά αυτό θα σας δώσει την έκθεση στο σταθερό αριθμητικό στοιχείο και τα θέματα που αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο του προγραμματισμού σε σταθερές.

Kalyan

Γεια σας πάει καλύτερα μέσω της Analog Devices και Ti 's Ιστοσελίδα όλες οι σειρές των επεξεργαστών που υπάρχουν σε διάφορες εφαρμογές σουίτα, πρώτα να αποφασίσετε μία γραμμή εφαρμογή και επιλέξτε κιτ για αυτό που είναι ο καλύτερος τρόπος για κάθε επεξεργαστή είναι σχεδιασμένο για μια συγκεκριμένη ομάδα εφαρμογών και το κιτ περιέχει περιφερειακά σε σουίτα η εφαρμογή και ένα άλλο πράγμα είναι ότι το λογισμικό κάποια με το κιτ είναι μία περιορισμένη.

Είμαι σχεδιάζει να σχεδιάσουν μια κιθάρα επεξεργαστή αποτελέσματα ...αυτό το πακέτο φαίνεται εντάξει http://focus.ti.com/docs/toolsw/folders/print/tmdsdsk5510.html

έχει 4 υποδοχές ήχου και 24 bit κωδικοποιητή ..... τι νομίζεις ....

Γεια αυτό που έχετε επιλέξει είναι ένα σταθερό σημείο σε επεξεργαστή σήματος επεξεργασία είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα κυμαινόμενο επεξεργαστή που θα πάρετε λιγότερα λάθη, ενώ κάνει επεξεργασία σήματος (στρογγυλοποιήσουν, λάθος, λάθος υπερχείλισης κλπ)

http://focus.ti.com/docs/toolsw/folders/print/tmdsdsk6713.html

Αυτό είναι ένα από τα νέα υψηλής απόδοσης επεξεργαστή έχει καλές δυνατότητες από το σετ που έχετε ορίσει βασικό είναι ότι είναι μια πλωτή επεξεργαστή και φαίνεται υπάρχει κάποια διασύνδεση matlab είναι διαθέσιμο με το κιτ.Check it out.

Ή αλλιώς μπορώ να σας προτείνω μερικά Analog Devices Kit αν θέλετε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back