Τι κάνει η SCV_ERROR σημαίνει;

P

pengfan

Guest
hi φίλων:
Είμαι αρχάριος να SystemC lib SCV ΚΑΙ είμαι έχοντας κάποια προβλήματα. Έχω γράψει ένα μικρό κομμάτι του κώδικα, το οποίο απλώς πίεση πολλών μεταβλητών, αλλά όταν είμαι μεταγλώττιση και την εκτέλεση αυτού του κώδικα. Παίρνω τα παρακάτω λάθη!αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει SCV_ERROR; ευχαριστώ εκ των προτέρων!
*** SCV_ERROR: CONSTRAINT_ERROR_OVER_CONSTRAINED σε χρόνο 4395111 ns στη διαδικασία <main>Εμπόδια για πάνω-περιορίζεται αντικείμενο''θα πρέπει να αγνοηθεί.

Γεια σου,
Αυτό σημαίνει ότι οι περιορισμοί σας είναι αντιφατικές και, ως εκ τούτου η λύτης αδυνατεί να τα επιλύσει.Μας δείξει το κομμάτι του κώδικα που έχει περιορισμούς σας.

BTW - χρησιμοποιείτε με NC;Μπορεί να έχουν κάποιο πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων πίεση για να βοηθήσει.Έχω ακούσει ότι Specman έχει ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων περιορισμός αλλά ότι τα έργα για το ηλεκτρονικό κώδικα, ίσως Cadence το έχει μεταφέρει για SCV επίσης.

Επίσης, σας έκανε να χρησιμοποιήσετε SystemVerilog για το ίδιο;Οχι ότι τα αποτελέσματά σας θα είναι διαφορετική - αν έχετε πάνω-περιορίζουν, κάθε εργαλείο που θα σας δώσει τέτοια πλάνη.Η ευκολία έκδοσης είναι καλύτερα με SystemVerilog.HTH
Ajeetha, CVC
www.noveldv.com
* Μια ρεαλιστική προσέγγιση για VMM θέσπιση 2006 ISBN 0-9705394-9-5 h ** p: / / www.systemverilog.us/
* Οι ισχυρισμοί SystemVerilog Εγχειρίδιο
* Χρήση PSL / Sugar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back