Τι είναι το @ ltium είναι ισοδύναμο με λογικό σύμβολο Cadence του ALIAS;

T

torinwalker

Guest
Cadence έχει μια λογική "Alias" σύμβολο που επιτρέπει στο άτομο να χρησιμοποιήσει πολλά ονόματα για τα ίδια φυσικά καθαρά. Υπάρχουν πολυάριθμες χρήσεις του συμβόλου αυτού σε ένα σχέδιο είμαι αναφορά, και θα ήθελα να διατηρήσει τον αρχικό σχεδιασμό σχηματικό. Για παράδειγμα, μια συγκεκριμένη καρφίτσα που επιστρέφει ρεύμα από μια αίσθηση βρόχος ονομάζεται BOOST_SENSE_N, αλλά συμβαίνει να είναι συνδεδεμένη με τη γείωση μέσω ενός από αυτά τα σύμβολα ψευδώνυμο. Σε ltium @ όμως, το καθαρό όνομα overidden με «GND», γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο να εντοπιστούν, όταν για τον καθορισμό της PCB. Κάθε μία παράγει επίσης μια προειδοποίηση compiler. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επανεξετάσει όλες τις προειδοποιήσεις, όχι μόνο νέες, κάθε φορά που κάνω μια αλλαγή. Μου επιβραδύνει, και αυξάνει την πιθανότητα λαθών. Ο μόνος τρόπος που ξέρω για να ξεπεραστεί αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα jumper (μηδενικό-ohm αντίσταση). Αυτό δυστυχώς επικαλείται ένα φυσικό συστατικό στη διάταξη PCB. Για προφανείς λόγους, Ψάχνω για μια λογική, και όχι φυσική λύση. Έχω, επίσης, θεωρείται μια εικονική βιβλιοθήκη συστατικό (δύο καρφίτσες end-to-end για παράδειγμα), αλλά απαιτεί ακόμα χειροκίνητη τοποθέτηση και δρομολόγηση. Μια λογική λύση είναι ο μόνος τρόπος. Οποιεσδήποτε ιδέες; Torin ...

Altium δεν έχει ισοδύναμες προς τις καθαρές ψευδώνυμο. Αυτό επιτρέπει τη χρήση ενός «Δίχτυ Σπάγκος», που είναι δύο συστατικών καρφίτσα με ένα καλώδιο μεταξύ των δύο καρφίτσες. Αυτό ειδικά ορίζεται το σύμβολο / κατασκευαστικό στοιχείο σας επιτρέπει να συνδέετε δύο διαφορετικά ονομάζεται δίχτυα μαζί χωρίς να δημιουργεί compiler ή Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό λάθη. Μπορείτε να το ορίσετε ως ένα φυσικό ή απλώς λογικό στοιχείο καθορίζοντας BOM ή μη BOM ως τον τύπο. Χρησιμοποιώ συνήθως δύο σύντομες καρφίτσες μήκος back-to-back. Μπορείτε να ορίσετε την Καθαρή περιουσία Ισοπαλία στο σχηματικό σύμβολο και / ή PCB ίχνος διαλόγου ιδιοτήτων εκεί που λέει "τύπος". Είναι αναφέρονται στο έγγραφο TR0111 βοήθεια.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back