Τι είδους ταλαντωτή!;

A

aj_silverthunder

Guest
Εδώ είναι μια εικόνα ενός ταλαντωτή! " http://www.flickr.com/photos/aj_silverthunder/4157840441/ ". αμφιβολία μου είναι το είδος του ταλαντωτή είναι αυτό. Ποια είναι η συχνότητα του ταλαντωτή! είναι η συχνότητα του ταλαντωτή είναι σταθερό! Έχει παρασυρόμενα συχνότητα! Πρέπει να προσθέσω όλες τις τιμές των πυκνωτών (BB139, 15pF, 33pF, 22pF) και η αξία του L1 είναι 100nH τότε τι θα μπορούσε να είναι η συχνότητα του ταλαντωτή!

Γεια σου φίλε μου plz αποδίδουν ur pic σε αυτή τη σελίδα

εδώ είναι ο ταλαντωτής
81_1260124824.jpg

BB139 είναι η verator. έτσι, αυτό είναι ένα αντηχείο τύπος ταλαντωτή. το BJT είναι πράξη ως το στάδιο κέρδος για τον ταλαντωτή. τα περισσότερα από τα ταλαντωτή θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα μετατόπισης συχνότητας το οποίο είναι γνωστό ως ο θόρυβος φάσης.

Το πρώτο κύκλωμα έχει μόνο ένα ρυθμιστή τάσης. Γιατί το δεύτερο κύκλωμα έχει ένα δεύτερο ρυθμιστή τάσης;

είναι της για τη σταθερότητα και την MV2109 θα @ 30pF κατά 5 βολτ εφαρμόζεται ... και με τη βοήθεια της γλάστρας i μπορεί να αλλάξει την τάση λίγο και το 7805 θα ρυθμίσει τη 9V έως 5 V [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 15 δευτερόλεπτα! [/color] [/size] am i δεξιά παιδιά!

Δεν χρειάζεται η ρυθμιστική αρχή 5V. Το ποτ μπορεί να ρυθμίσει την τάση από το 9V ρυθμιστή.

hi silverthunder, νομίζω έχουμε δίκιο. BB139 είναι varator. τίποτα κακό γι 'αυτό; γιατί ήχο έκφραση τόσο σκληρή; όλους τους τελικούς πρόταση με θαυμαστικό;

Συγγνώμη φίλε, δεν είμαι σκληρή! Υπόσχομαι ότι u i δεν χρησιμοποιούν ότι θαυμαστικό να βλάψουν u trayant! αλλά μερικοί άνθρωποι στο φόρουμ μου πει να βγούμε από εδώ, έτσι δεν είναι σκληρή και αγενής trayant! [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 36 δευτερόλεπτα: [/color] [/size] trayant παρακαλώ dont αισθάνονται άσχημα! σας δίνει τη δυνατότητα να είναι φίλοι!

Νομίζω ότι 104 δημοσιεύσεις και έξι θέματα σχετικά με αυτό το απλό κύκλωμα είναι σκληρή και αγενής.

Φίλε μου πολλά πολλά από ότι 104 θέσεις! Δεν εγώ! Νομίζω ότι αυτό το φόρουμ είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους στο χώρο της ηλεκτρονικής. αλλά έκανα και κάποιες λάθος από την έναρξη πολλά θέματα, από τώρα και στο εξής δεν θα!

Δεν είμαστε εδώ για να διδάξει τα πολύ βασικά για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τίποτα για ηλεκτρονικά είδη. Νομίζω ότι αυτοί οι ίδιοι 104 ερωτήσεις είναι, επίσης, από την άλλη ιστοσελίδα. Είναι αυτές οι ίδιες ερωτήσεις, επίσης, σε δύο ιστοσελίδες στη χώρα σας;

haha, μην ανησυχείτε. Είμαι μια χαρά. Απλά περίεργος τότε φωνή από τη γνώμη μου μόνο.

παιδιά εδώ είναι μια μπάντα φίλτρο " http://en.wikipedia.org/wiki/File:Bandpass_Filter.svg « Θέλω να φιλτράρετε 95Mhz από ένα ταλαντωτή! έτσι πρέπει να είναι η απήχηση του κυκλώματος δεξαμενή του φίλτρου πρέπει να είναι 95Mhz, προκειμένου να περάσει μόνο 95MHz ... για παράδειγμα 180nH και 15pF κάνει 95Mhz ... έτσι τις τιμές των τριών πηνία θα πρέπει να 180nH και τα τρία πυκνωτές 15pF να ... είμαι right.please με βοηθήσει!

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε τις αξιολογήσεις για το ίδιο θέμα σε δύο θέματα. Απάντησα το άλλο νήμα λιγότερο από 1 λεπτό πριν.

Συγγνώμη, νόμιζα u δεν θα με βοηθήσει! γι 'αυτό δημοσιεύτηκε δύο φορές! συγγνώμη!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back