Τη χάραξη ενός 2.4GHz στοιχείο;

T

Tripples

Guest
Γεια σας, έχω πρόσφατα άρχισε να παίζει με τη Cisco Aironet κάρτα μου, και είμαι διερεύνηση διαφορετικά σχέδια κεραία. Έχω κατασκευάσει δύο παραλλαγές της απλής «όπλο» yagi, ένα από τα οποία δούλεψαν καλά και ο άλλος όχι. Νομίζω ότι έχω δει αναφορές σε ανθρώπους χαρακτική κεραίες ... Μήπως αυτό είναι δυνατό με ζώνη των 2,4 GHz; Η ιδέα μου είναι να οικοδομήσουμε ένα απλό ανακλαστήρα που εστιάζει σε ένα δίπολο χαραγμένη σε ένα PCB. Υπάρχει κάποιος που να έχει οποιαδήποτε απλούς τύπους που μπορεί να δημοσιεύσει ότι θα με βοηθήσει να υπολογίσετε το μήκος, το πλάτος, και το γενικό σχήμα του ένα τέτοιο στοιχείο; Ήλπιζα ότι τα 2 χαλκού επιστρωμένα ουγκιά θα παρέχει επαρκές πάχος. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές μεταβλητές, αλλά είμαι πρόθυμος να πειραματιζόμαστε με πράγματα που πρέπει να δούμε τι θα συμβεί. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια!

Τρίκλινα όταν etch κεραία στο PCB θα πρέπει να λάβει επιπλέον φροντίδα για την αντίσταση του ταιριάζουν με τα κομμάτια PCB και εκτός αν είστε πολύ σίγουροι για το τι μπορείτε etch μετά τον υπολογισμό τους τύπους που δεν θα πάρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. αναζήτηση στο Google για το Bluetooth κεραίες και μπορείτε να βρείτε έτοιμα χαμηλό κόστος πολλών TS

Γεια χαρά σε όλους. Κάντε έναν πίνακα δείγμα το ίδιο μέγεθος με το πραγματικό πλοίο. Γεμίστε τις δύο πλευρές με ένα simarlar ποσό του χαλκού ως το πραγματικό διοικητικό συμβούλιο έχει. Προσθέστε ένα τυπωμένο κεραία ελαφρώς το ένα τέταρτο μήκος κύματος (10mm περισσότερο). Κρατήστε χώρο πάνω σε στρώματα κάτω από κεραία δωρεάν από χαλκό. Συντονίστε επάνω τη χρήση ενός αναλυτή στα 2,4 GHz (Trim χρησιμοποιώντας ένα νυστέρι). Όταν έχετε το σωστό μήκος της κεραίας το αντιγράψετε σε σας σε πραγματικό PCB. .. Προσπαθήστε να δέχεται μια ανοχή των + / - 0,025 χιλιοστά (0,001 ") για την χαρακτική χαλκού Μην καλύπτετε την κεραία με τη μάσκα ύλης συγκολλήσεως καθώς αυτό θα επηρεάσει την εύκολη ρύθμιση του Φιλ: lol:

Phil, Οποιεσδήποτε προτάσεις για την προστασία του κομματιού του χαλκού; Τι λέτε για επιχρύσωση; JJ

χρυσό, ασήμι ή κασσίτερος επιμετάλλωση παλτό είναι εντάξει, έχω δει διαφανές βερνίκι νυχιών που χρησιμοποιούνται ....... Phil: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back