Τηλεπικοινωνίες κύκλωμα σε VHDL

T

Tom2

Guest
Θέλω να εφαρμόσουν κύκλωμα Τηλεπικοινωνίες, χρησιμοποιώντας vhdl.Is κάθε έναν που έχουν τους πόρους για αυτό το ?????????????????????

Παρακαλώ να είστε πιο συγκεκριμένοι.

Θέλω να πω χαμηλοπερατό φίλτρο, LNA, transmiter, δέκτης, μίξερ συχνότητα, oscilators και όλα τα σχετικά με αυτό.

VHDL είναι μόνο για ψηφιακά σχέδια ...!!!

Γεια σου, Ποια είναι η γνώμη σας Δίκτυο για chip (ΕΟΕ), Λεωφορεία ,...?

VHDL είναι για την Ψηφιακή Σχεδίαση. Για να κάνετε κυκλώματα για Τηλεπικοινωνιών, θα πρέπει να δείτε Αναλογική Μικτή Σήματος που σχετίζονται HDL. Όπως VHDL-AMS.

ίσως μπορείτε να κάνετε απλά μια FIR ή IIR φίλτρο με VHDL

Είχα την ίδια άποψη σχετικά με αυτό (που VHDL είναι μόνο για ψηφιακά κυκλώματα), αλλά στη συνέχεια είδα ένα χαρτί που χρησιμοποιούν VHDL-ams για την εφαρμογή της αναλογικής circuit.I πόροι χρειάζονται για αυτό το θέμα

εντάξει, έτσι ώστε να μιλάμε VHDL-AMS τώρα ... ΔΕΝ VHDL διαφέρει!

Έχω κάποιο έγγραφο εδώ για VHDL-ams μπορείτε να διαβάσετε αυτό θα σας βοηθήσει

Λοιπόν, αν μπορείτε να δημιουργήσετε το σχεδιασμό σας σε λογισμικό καθορισμένων τρόπο ραδιόφωνο, μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα με VHDL μόνο ... (If. ..):)

Θα πρέπει να είστε λίγο πιο συγκεκριμένος ως προς το τι θέλεις να εφαρμόσουν .... Μερικά από τα σχέδια των τηλεπικοινωνιών (εν μέρει) μπορεί να είναι καθαρά ψηφιακό και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VHDL, αλλά πλειοψηφία τους ασχολείται με ανάμικτα μηνύματα και VHDL-AMS είναι η καλύτερη επιλογή να πάει για. :)

οποιοσδήποτε έχει το βιβλίο για λήψη

FIR IIR CIC .. αυτά τα είδη των VHDL σχεδιασμού μπορεί να βρεθεί στο "Ψηφιακή επεξεργασία σήματος με τις προγραμματιζόμενες διατάξεις θυρών", Uwe Meyer-Baese.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back