Τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο devolopment ....

N

nirmal_rockin

Guest
hi υπάρχει τρόπος να χτιστεί ένα ασύρματο τιμόνι πίσω το αυτοκίνητο οδηγείται με ξεχωριστό μοτέρ για τους δύο πίσω τροχούς χρησιμοποιώντας μια μπαταρία 24v .... pls βοηθήσει Είμαι σε μια επείγουσα ανάγκη να ολοκληρωθεί αυτό ... ευχαριστώ ...

[Quote = nirmal_rockin] hi υπάρχει τρόπος να χτιστεί ένα ασύρματο τιμόνι πίσω το αυτοκίνητο οδηγείται με ξεχωριστό μοτέρ για τους δύο πίσω τροχούς χρησιμοποιώντας μια μπαταρία 24v .... pls βοηθήσει Είμαι σε μια επείγουσα ανάγκη να ολοκληρωθεί αυτό ... χάρη ...[/quote] Αναφέρεστε να χτίσει ένα παιχνίδι αυτοκίνητο ή ένα πραγματικό αυτοκίνητο;

Όχι ένα αυτοκίνητο παιχνίδι στην πραγματικότητα ..... Είμαι takin μέρος σε έναν διαγωνισμό ρομποτικής στο κολλέγιο μας. όπου θα πρέπει να πιέσουμε το αυτοκίνητο τους αντιπάλους σε ένα λάκκο .. έτσι ώστε το αυτοκίνητο χρειάζεται πολλή ροπή ... έτσι έχω αποφασίσει να χρησιμοποιήσει δύο 24v κινητήρες ... Μπορείς να με βοηθήσεις πώς να σχεδιάσει το σχηματικό για το αυτοκίνητο .. Έχω ένα 27,5 MHz τηλεχειριστήριο .... pls βοηθήσει είμαι εντελώς νέα σε ηλεκτρονικά ..... ευχαριστώ ...

Δεν είναι τόσο υποχρεωτικό να χρησιμοποιούν 24 βολτ. Μπορείτε να έχετε καλή ροπή ακόμα και τα οποία χρησιμοποιούν 6 βολτ κινητήρες με στόχο οδηγείται με μπαταρία 6 βολτ. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι να διατηρηθεί μια καλή πρόσφυση στην επιφάνεια εκτός από τη ροπή. Καλή τύχη

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back