Τερματικού που είναι συνδεδεμένο με δύο Δίκτυο ταυτόχρονα.

D

dean_winchester

Guest
Έχω μια ερώτηση. Εάν ένα τερματικό είναι συνδεδεμένο σε ένα δίκτυο (Πες Internet), τώρα, είναι πιθανό ότι θα παραμείνει συνδεδεμένο στο Internet, αλλά επίσης να συνδεθεί σε άλλο δίκτυο που μπορεί να είναι Wi-Fi ή ενσύρματη ένα άλλο. ;

Νομίζω ότι θα έπρεπε να .... Αλλά την ίδια στιγμή να έχει πρόσβαση στην επικοινωνία και από τις δύο σύνδεση ..... Νομίζω ότι ΔΕΝ BCZ ... Δίκτυο ως υπηρεσία θα τη στιγμή μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο τα δεδομένα από μία από τις υπηρεσίες που επισυνάπτεται αναφέρονται στην Εικόνα Νομίζω ότι αυτά που λέτε δύο σε ένα δίκτυο Wi-Fi και άλλα σχετικά με σύρμα ...... νομίζω ότι υπάρχει ένα κλειδί πληροφορίες που χρειάζεστε για να έχετε άλλο δίκτυο .... αλλά για την προσβασιμότητα που πηγαίνει με το δίκτυο με υψηλότερο εύρος ζώνης ... Καλή τύχη

ok. ευχαριστώ για την απάντηση .. αλλά, σε ένα χρόνο μπορεί να έχει πρόσβαση Πληροφορίες δεδομένα από ένα δίκτυο δικαίωμα; bcoz της IP σύγκρουση?

οι πύλες είναι διαφορετικά, όπως είναι οι DNS, DHCP, τιδήποτε? έτσι ο οικοδεσπότης μπορεί να το καταλάβω, επίσης φιλοξενεί το αρχείο μπορούν να τροποποιηθούν για να εξασφαλιστεί ταχεία συνδέσεις σε περίπτωση άνω του 1 δυνατή διαδρομή πούμε 192.168.0.0 192.168.0.254 dns DGW 192.68.0.254 dhcp 192.168.0.254 δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά η πρόσβαση στο τοπικό δίκτυο μέσω Ethernet λένε 10.0.0.0 10.0.0.1 DGW dns 10.0.0.1 10.0.0.1 dhcp πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αλλά δεν είναι ένα τοπικό δίκτυο LAN συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω WLAN

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα εικονική σύνδεση που γίνεται ένα με την επιλογή των δύο συνδέσεις και, στη συνέχεια, επιλέγοντας Δημιουργία γέφυρας των δύο υφιστάμενων συνδέσεων Ethernet. Αλλά δεν Wi-Fi με την εμπειρία μου. Ακόμη και εάν γίνει αποδεκτή μόνο μία συνεργάστηκε. και η μάσκα ήταν αρκετά ευρύ ώστε να περιλαμβάνει και τους δύο τομείς. Ίσως είναι δυνατόν του.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back