Τελική ιδέες για έργα έτος ηλεκτρονική μηχανική

K

kazimanwar

Guest
Γεια σας .... είμαι ένας μαθητής της Ηλεκτρονικής τελευταίο έτος ... και έχουμε πει να επιλέξει ένα τελικό σχέδιο χρόνο ... plz προτείνω έργων που σχετίζονται με Βιομηχανίας .... plz κάνουμε απάντηση ....

hey εκεί σύντροφο ... ΕτΚ .... αλλά έχω μια ιδέα που σχετίζονται με τελικό σχέδιο χρόνια ..... πρώτα απ 'όλα τα σχετικά είναι να CNC ..... αλλά έχω μια καλύτερη ιδέα για το πώς .... UGAAV (Μη επανδρωμένα Ground αντιαεροπορικό όχημα ).... αποτελείται από κάποιο τμήμα ρομποτικής ..... DIP και DSP ..... και είναι επίσης μικροελεγκτή βασίζεται ..... μπορεί να γίνει σε μικρότερη κλίμακα που δεν συνεπάγονται μεγάλες πολυπλοκότητες ..... anywayzzzz ..... κάνει να μου πείτε σε τι ενδιαφέρει θέματα ρολόγια τότε i'lllllll προτείνουν u περισσότερο .... chaooooo ..... να carezzz ....!!!!

Γεια σου, γιατί δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα έργο πάνω από μικροελεγκτές υπάρχουν πολλές πολλές επιλογές σε αυτό το σερφ όταν μπορείτε να πάρετε όσο μπορείτε πάνω από τις βασικές 89c51 μικροελεγκτή να το ελέγξετε έξω μια φορά πάνω από το διαδίκτυο όλα τα καλύτερα

Γεια σου ... thx για ur απαντήσεις ... καλά ... Αναφέρομαι επίσης κάποιο πρόγραμμα μικροελεγκτή .... για την ώρα είμαι κολλημένος σε ένα έργο εξάμηνο μικροελεγκτή ... για τον φάκελό της ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑ .... που είναι η διασύνδεση USB flash stick σε ένα μικροελεγκτή .... μια LCD θα εμφανιστούν τα αρχεία και κατόπιν σχετικού αιτήματος των χρηστών ... μπορεί κανείς να διαβάσει οποιοδήποτε αρχείο από το φλας ... το μικροελεγκτή θα δώσει το αρχείο ως έξοδο ... PLZZZ HELPP ME. ... ιδέες Νέα Υόρκη σχετικά με αυτό το έργο .... έχουν διάλεξαν αυτό το έργο coz είμαι thinkin για να κάνουν αυτό το μέρος του τελικού έργου μου χρονιά .... όπως WÜD είναι ένα εξάρτημα .... PLZ HELPP MEE ...

Hi! Υπάρχουν τόνοι των έργων όπως αυτό στο διαδίκτυο, απλά πρέπει να τα αναζητήσει. Έχω γράψει, ή καλύτερα, moddified ένας οδηγός για LCD 20Χ4 βασίζεται σε chipset HD για κάθε ΣΜΕ, γραμμένο το C18. Αλλά έχω να ελέγξετε την ακριβή τύπο του LCD, που έχω γράψει έναν οδηγό για. Αλλά όλα τα βασικά χαρακτήρα LCD είναι βασικά οι ίδιες, με τις εμπειρίες μου, όταν περάσει το faze προετοιμασίας στην οθόνη LCD που βασικά κέρδισε!

[Quote = kazimanwar] Γεια ... thx για ur απαντήσεις ... καλά ... Αναφέρομαι επίσης κάποιο πρόγραμμα μικροελεγκτή .... για την ώρα είμαι κολλημένος σε ένα έργο εξάμηνο μικροελεγκτή ... για ΕΝΟΤΗΤΑ της ανάγνωση του αρχείου .. .. ότι είναι η διασύνδεση USB stick flash σε έναν μικροελεγκτή .... μια LCD θα εμφανιστούν τα αρχεία και κατόπιν σχετικού αιτήματος των χρηστών ... μπορεί κανείς να διαβάσει οποιοδήποτε αρχείο από το φλας ... το μικροελεγκτή θα δώσει το αρχείο εξόδου .. . PLZZZ HELPP ME .... ny ιδέες σχετικά με αυτό το έργο .... έχουν διάλεξαν αυτό το έργο coz είμαι thinkin για να κάνουν αυτό το μέρος του τελικού έργου μου χρονιά .... όπως WÜD είναι ένα εξάρτημα .... PLZ HELPP MEE ...[/quote] wow του ένα μεγάλο και πολύπλοκο έργο, δεν είναι τόσο απλά σε όλα .. νομίζω ότι έχετε να επιλέξετε somthing πιο απλό .... δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε έναν μικροελεγκτή για να κάνετε μια εγγραφή φωνής σε flash mem (δεν USB flash) επανάληψη τότε το αρχείο σας και πάλι ... δροσερό και όχι αδύνατο. καλή τύχη

Interfacin ένα μC ως master USB και είναι τεράστιο πρόβλημα. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο έγινε πριν από .. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια κάρτα MMC που είναι εύκολο για την εφαρμογή (μέσω του SPI). Μπορείτε να βρείτε μερικά παραδείγματα κώδικα και πώς να διαβάσει FAT32 από την MMC.

thx .... δεν είναι μια κακή ιδέα από τον τρόπο .... i τροφή που επιλέγουν για εργασία εξαμήνου μου .... CUD plzz u να μου δώσει οποιαδήποτε σύνδεση βοηθήσει πάνω σε αυτό το θέμα για την διασύνδεση της MMC για να μικροελεγκτή ... THX ..

υπάρχουν μερικές σημειώσεις για την εφαρμογή www.mcselec.com για την διασύνδεση ενός MMC για 8051 και AVR. εδώ είναι ένα ακριβές σχέδιο http://homepage.ntlworld.com/seanellis/mmcserial.htm έχει διασυνδεδεμένα μια κάρτα MMC για ένα μικρό AVR. τις ρουτίνες λογισμικού είναι απλά να αλλάξει ανάλογα με τις ανάγκες σας

sms τηλεχειριστήριο σύστημα πρόσωπο recognation σύστημα φωνή recognation εναέριας ασφάλειας σύστημα σε σύστημα αέρα mesile προσομοίωσης ανιχνευτή συχνότητας

RFID είναι ένα καλό θέμα για την έρευνα

PID ελεγκτής θερμοκρασίας (με τη χρήση 89c51) θα είναι το καλό έργο για u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back