Τάση λειτουργία PWM ελεγκτή-κάηκαν ή εντάξει;

L

lazyluke

Guest
Γεια σου, είμαι ζητώντας τη γνώμη ενός έμπειρου προσώπου για το θέμα αυτό. Αυτό το πράγμα έχει ένα μικρό σκοτεινό μουτζούρα πάνω σε αυτό-δεν είναι σίγουρος αν είναι δυνατόν του καμένα του ή θα μπορούσε να είναι από αρχικά σαν αυτό-εικόνα παρακάτω

Κύκλωμα / συσκευή λειτουργεί ή όχι; Έχετε φωτογραφία από την άλλη πλευρά; Ναι παράξενη σκοτεινή γραμμή της για την υπόθεση. Μερικές φορές σε εργαζόμενο εργοστάσιο για τα σήματα ελέγχου της συσκευής με μαρκαδόρο πάνω περίπτωση IC όταν ελέγχονται. Αλλά αυτό ...

Η συσκευή δεν λειτουργεί, ένα τρανζίστορ φύσηξε και εγώ πρέπει να αλλάξετε πολλά στοιχεία που σχετίζονται με το μέρος του σκάφους ... Η άλλη πλευρά φαίνεται εντάξει, δεν υπάρχουν ενδείξεις υπερθέρμανσης, ωστόσο αυτό το πράγμα φαίνεται εύθραυστη και η επιφάνειά του τοποθετούνται έτσι ώστε ακόμη και αν δεν αποτύχει, υποθέτω ότι δεν θα χρειάζεται παράσταση στην άλλη πλευρά. (Μπορώ να κάνω μια εικόνα αύριο στο χώρο εργασίας) θα προσπαθήσω να χρησιμοποιούν αιθανόλη για να το αφαιρέσετε σε περίπτωση του κάποια περίεργα μελάνι ... Αν ήταν ένα κανονικό συστατικό δεν θα σκεφτούν δύο φορές για την αντικατάστασή της, ωστόσο δεν είμαι έμπειρος με την αλλαγή αυτού του τύπου της συσκευής (υποθέτω πολύ ευαίσθητο θερμότητα του)

Δεν υπάρχει ανάγκη για pic από άλλη πλευρά, εμείς σας εμπιστευόμαστε. : Smile: Ίσως προσπαθούν απλά να αφαιρέσετε το σήμα κώδικα.

Το αλκοόλ δεν λειτούργησε, αλλά γυαλόχαρτο έκανε ... lol Υποθέτω από το δείκτη QC μόλις χαραγμένο στην επιφάνεια. Ευχαριστώ για τις συμβουλές

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Ισοπροπυλική Alchole για αυτό.

Στην πραγματικότητα αυτό ήταν το ένα που χρησιμοποιείται ... Τρέξαμε έξω από αιθανόλη έτσι πήρα ισοπροπανόλη .. Ακόμα δεν λειτούργησε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back