Σύνθεση σε Xilinx ISE 10,1 επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα

B

bamboolll

Guest
Είχα ένα σχέδιο το οποίο οφείλω να εφαρμόσει Συνήθης έκφραση Matching σε FPGA. Είχα επιλέξει Nondeterminate Τελική Automat (NFA), ένα είδος κρατικής μηχανής πεπερασμένων (FSM) για την υλοποίησή της. Λόγω της χρήσης ΗΠΜ, έτσι και στο έργο μου υπάρχουν τόσα πολλά κράτη να εφαρμόσουν μια λίστα των Regular Expressions '. Με τον κατάλογο των 20 Κανονική έκφραση, πάρτε το 1100 κράτος, σε αυτό το επίπεδο XST στην σύνθεση ΕΙΣΑΙ μια χαρά, περίπου 3-4 λεπτά για να κάνει. Αλλά με τον κατάλογο των 100 κανονική έκφραση, XST επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν είδα κανένα σημάδι που να δηλώνει ότι εξακολουθεί να εργάζεται. Ο καθένας μπορεί να μου δώσει κάποιες συμβουλές για την κατάσταση αυτή; Μπορώ ξεχωριστή σύνθεση με XST; Υπάρχει κάποιος τρόπος να XST δείξει το αρχείο καταγραφής όταν συνθέσει εκεί. Θέλω να ξέρω τι κάνει XST επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

XST έχει κάποια θέματα. Ένα θέμα που συμβαίνει όταν XST διαθέτει μνήμη. Όπως και με οποιοδήποτε πρόγραμμα όπου βαριά σελιδοποίησης εμφανίζεται, η επιβράδυνση είναι ακραία. αυτό θα πρέπει να είναι εύκολο να εντοπιστούν με "κορυφή" στο linux, ή κοιτάζοντας τους πόρους (ctrl + alt + del, και στη συνέχεια επιλέξτε τη σωστή επιλογή) στα παράθυρα. XST θα χρησιμοποιούν συνήθως 90-100% από 1 CPU, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούν το 100% της RAM.

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Το πρόβλημα της εξάντλησης της μνήμης είναι αλήθεια. Όταν χρησιμοποίησα ISE 8.1 για τη σύνθεση, τη χρήση αύξηση μνήμης χωρίς διακοπή, έως ότου έτρεξε έξω από τη μνήμη (είχα 3GB DDRAM2). Όταν αλλάζω προς ISE 10.1. Η μνήμη του κόστους κατά τη διαδικασία σύνθεσης δεν αύξησε τόσο πολύ, αλλά CPU κοστίσει ακόμη στο 100%. Αυτό γιατί μετά από 40 minitues της αναμονής, πρέπει να σταματήσει ΕΙΣΑΙ από εντολή διαδικασία τέλος. Πιστεύετε ότι είναι ένα πρόβλημα των ΗΠΜ;

Δεν έχω ιδέα πώς έγραψε τον κώδικα, αλλά είναι δυνατή η ενδεχόμενη ότι είτε κάποια βελτιστοποίησης έχει πάρει κολλήσει σε έναν βρόχο, ή ίσως κάτι στον κώδικά σας το έκανε. ή ενδεχομένως έχετε χτυπήσει κάποια περίπτωση που είναι απλά πολύ αργή. μπορείτε πάντα να δείτε το αρχείο. SYR κατά τη σύνθεση, για να δούμε τι αλλάζει. Τουλάχιστον νομίζω ότι μπορείτε να - Windows ενδέχεται να μην επιτρέψουν αυτό, αλλά το Linux κάνει. Επίσης πιθανό ότι η σύνθεση της θα τελειώσει μετά από μερικές ώρες.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back