A
AntmanLFE
Guest
Γεια σας. Ήταν μόνο τις προάλλες σκεφτόμουν τον εαυτό μου θα ήθελα πολύ να παίξει με έναν μικροελεγκτή και είχε έρθει σε έναν πίνακα που είχα βάλει μαζί πριν από μερικά χρόνια. Ήταν ένα κιτ και εγώ κατά πάσα πιθανότητα σταμάτησε να κάνει τίποτα με αυτό, όπως ο κωδικός / σύνδεση ήταν πάνω από το κεφάλι μου εκείνη την εποχή. Unfortunetly i dont έχει καμία τεκμηρίωση που συνοδεύει το κιτ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είμαι σε αυτή τη φάση είναι ο προγραμματισμός του chip. Είχα ένα usb για να σειριακό προσαρμογέα, αλλά τελικά ανακαλύψαμε στο φόρουμ ότι αυτό είναι άχρηστο για το σκοπό αυτό. Στη συνέχεια αύξησαν το παλιό θηρίο που είχε μια σειριακή θύρα στο πίσω μέρος και προσπάθησε με τη χρήση ενός προγραμματιστή, όπως IC-Prog με τον προγραμματιστή JDM χωρίς αποτέλεσμα, αλλά έχω την αίσθηση i μπορεί να πηγαίνει προς τη λάθος κατεύθυνση και μπορούν να το κάνουν πραγματικά λάθος, έτσι σκέφτηκα ότι θα δημοσιεύσετε στο φόρουμ εδώ. Το μικροτσίπ είναι μια PIC16F877A Ι / Π. Im δεν είναι σίγουρος αν χρειάζομαι ένα ξεχωριστό προγραμματιστής όπως η σειριακή θύρα είναι συνδεδεμένη με ένα MAX232 τσιπ επί του σκάφους. Κάθε ιδέα ή προτάσεις για το πώς μπορώ να πάρω αυτό που εργάζονται;