Σύζευξης μεταξύ antennes μείωση.

C

cuongtran

Guest
Γεια σε όλους, είμαι simuling τώρα μια σειρά Antenne δομή για να διερευνήσει την εφαρμογή του EBG δομής ζεύξης μείωση κατά HFSS. Έχει κάποιος έχει exemples σε αυτόν τον τομέα; ευχαριστώ για την βοήθεια μου εδώ. Εγώ εδώ δημοσιεύτηκε ένα άρθρο της ζεύξης μονοπολικό, αλλά ασχολούμαι με το μπάλωμα Antenne. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρ 'όλα αυτά, αν έχει την ιδέα της δομής που θα συσταθούν σε HFSS για αυτό εξομοιωτή, παρακαλούμε να το δημοσιεύσετε εδώ, για παράδειγμα, θα πρέπει να τροφοδοτήσει με όλα τα antennes ή μόνο ένα Antenne ...; Ευχαριστώ.

γεια msn, όπως είπα μπορώ να χρησιμοποιήσω patche κεραία.

Αγαπητοί Coungtran φίλο, εγώ προσπάθησα να κατεβάσετε το PDF συνημμένη .... Δεν ήταν σαφές σε όλους .... Μπορείτε να βάλετε κάτω προδιαγραφές σας, έτσι ώστε να μπορώ να προσπαθήσω να προσομοίωση στον υπολογιστή μου. Κάθε PPT είδος του πράγματος, αν μπορείτε να σχεδιάσετε και να επισυνάψετε θα ήταν χρήσιμη .... Sai

Η αποσύνδεση δύο κεραίες μπορούν να οδηγήσουν σε βελτίωση της απόδοσης της κεραίας του συστήματος. Αλλά μερικές φορές η αποσύνδεση δεν είναι αρκετή και θα πρέπει επίσης να decorrelate τις κεραίες: υψηλή C11 (αυτοσυσχέτισης) και χαμηλή C12 (συσχέτιση). C11 είναι κατά κάποιο τρόπο η απόδοση ακτινοβολίας, και C12 είναι η ενέργεια που ακτινοβολείται από μία κεραία, αλλά προέρχονται από την άλλη κεραία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποσυνδεθεί και decorrelate δύο κεραίες:-Με ταιριάζουν δικτύου (όπως στο προηγούμενο παράδειγμα). Συνήθως εφαρμόζεται σε μονόπολα. -Με ένα μετα-υλικό αποστάτη. Ισχύει για μονόπολα, μπαλώματα, ... Καλή τύχη, Pere

Ευχαριστώ πολύ Pere, τα αρχεία σας δώσει πολλά μεθόδων στον τομέα αυτό, Αν μπορείς να μπορέσουμε να συζητήσουμε αυτό το πρόβλημα ABT, ένα περίεργο πράγμα εύκολα να ανακαλύψει ότι, S11 μετά την αποσύνδεση είναι πάντα πιο αδύναμα; γιατί;

Γεια σας Cuongtran, δεν ξέρω τι εννοείτε ως αδύναμη απάντηση του S11 μετά την αποσύνδεση. Παρατηρήστε ότι ταιριάζουν δίκτυα στενής συσκευές, έτσι όταν με την αποσύνδεση μεταξύ των δύο κεραιών (χαμηλή S21), μια καλή αντιστοίχιση (χαμηλή S11) μπορεί επίσης να επιτευχθεί, αλλά ως απάντηση στενής ζώνης. Με τον τρόπο αυτό, όταν χρησιμοποιείτε ένα μετα-υλικό AMC Spacer, ένα ευρύτερο εύρος ζώνης της λειτουργίας μπορεί να επιτευχθεί τόσο για S11 και S21. Επιπλέον, για να αποκτήσει μια καλή απόδοση, decorrelation (υψηλής και χαμηλής C11 C21), θα πρέπει να επιτευχθούν, ώστε να εξασφαλιστεί ορθογώνια σχήματα ακτινοβολίας. Αν θέλετε να συζητήσουμε περαιτέρω για το θέμα αυτό, ας μου στείλει ένα email pj.ferrer (at) tsc.upc.edu. Αντίο, Pere

u ευχαριστώ όλους, είναι εσείς που έχετε το αρχείο προσομοίωσης για αυτούς;

Γεια σε όλους, για την «αποσύνδεση είναι αρκετό", τι θα προτείνει την αποσύνδεση της αξίας; Διάβασα ένα άρθρο, αυτό μακριά αξία til |-24dB |!; εντάξει; Ευχαριστώ όλους.

Γεια Cuongtran, για την αποσύνδεση (S21), μια καλή τιμή είναι κάτω από -10 dB (ως επί το πλείστον

Γεια perej, Πολύ ωραίο για να συζητήσουν μαζί σας, βρήκα το χαρτί σας εδώ http://www3.interscience.wiley.com/journal/117948641/abstract?CRETRY=1&SRETRY=0 αλλά κρίμα, τι μπορώ Δεν το κατεβάσετε, θα σας παρακαλώ να μου στείλει μια έκδοση με eeee Συγγνώμη, έχω βρεί μόνο στο pc, τις ευχαριστίες μου. Ευχαριστώ πολύ και σας δούμε σύντομα.

Υπάρχει ένα έγγραφο του F. Yang και Samii σχετικά με την αμοιβαία σύζευξη μεταξύ EBG επιφάνειες και τις εφαρμογές της δώθε κεραίες. Υποθέτω ότι θα πρέπει να έχετε διαβάσει ότι το χαρτί .. Praful

Το ξέρω, αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με το είδος της κεραίας. Οι EBG επιφάνειες που χρησιμοποιούνται συνήθως για να αποσυνδεθεί η κεραίες μπάλωμα, ή δύο δίπολα πάνω στην ίδια επιφάνεια. Αλλά μερικές φορές χρειάζεται περισσότερο ομογενοποίηση επιφάνεια, και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αντηχεία σπιράλ (ή CLLs, SRRs, ...). Μπορείτε χαλαρά με το πάχος, αλλά μια αμφίδρομη σχέδια AMC λειτουργεί σωστά για δύο πολύ κοντινά μεταξύ τους μονόπολα. Στην περίπτωση αυτή, η ίδια αίτηση με κεραίες patch δεν είναι εύκολη, δεδομένου ότι πρέπει αντηχεία με το ίδιο ύψος με το διηλεκτρικό υπόστρωμα (1-2 mm) το οποίο υποστηρίζει τις κεραίες μπάλωμα. Είναι πάντα μια ανταλλαγή μεταξύ της κεραίας τύπου και το μέγιστο επιτρεπόμενο πάχος. Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με αυτό το θέμα, ας μου στείλει ένα email στο: pj.ferrer (at) tsc.upc.edu. Αντίο, Pere

Γεια σας perej, νομίζω ότι όλοι ξέρουμε το άρθρο της Samii et Yan, αλλά δεν ξέρω γιατί Γιαν δεν θεωρούν τον συντελεστή C σε χαρτί του, ή μπορεί να είναι από patchs του έχει την απόσταση από αυτά αρκετά; Im συμφωνώ μαζί σας σχετικά με το πρόβλημα της διπλής κατεύθυνσης AMC, είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν μπορούμε να βρούμε ένα υλικό που μπορεί να εξαλείψει αυτό το όριο του διαστήματος για το πάχος ... ή είναι δυνατόν να "βουτήξει" τους στο διηλεκτρικό ..;

Δεν χρησιμοποιούν τους συντελεστές C για δύο λόγους: 1) Τα μπαλώματα είναι μακριά, έτσι S11 <-10dB και S21 <-15 dB. 2) Η διατύπωση με συνδέσμους S11 και S21 δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί. Ωστόσο, αν 1) πληρούται, μπορείτε να πείτε ότι το σύστημα είναι αποσυνδεδεμένο και decorrelated. Έτσι, από την άποψη αυτή, δεν χρειάζεται να δείξουν Γ συντελεστές, αν και μπορεί να σας παρέχει μια καλή εκτίμηση των επιδόσεων. Αντίο, Pere

Χάρη perej, εγώ σκέφτεται ότι θα ήθελα να μιλήσω για την απόσταση μεταξύ του ελάχιστου σημείου του S11 και S21 του Maxi στο σημείο συντονισμού, ευχαριστώ για τη συζήτησή σας.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back