Σύγκρουση των φωτόνια

T

Tinamuline

Guest
Θα ήθελα να μάθω την απάντηση του την εξής ερώτηση: --

Μπορεί δύο φωτονίων διαφορετικών ενεργειών συγκρουστούν με μια νέα μορφή φωτονίου ισούται με την ενέργεια με το άθροισμα των επιμέρους φωτονίου δηλαδή Ε (νέα) = E (φωτονίου 1) E (φωτονίου 2);
Θα το εκτιμούσα αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσετε να απαντήσει στην ερώτηση.

Νομίζω ότι αυτό δεν είναι δυνατό.Λόγω των διαφόρων ενεργειακών σημαίνει διαφορετικές συχνότητες.Άθροισμα της ενέργειας μέσα από ορισμένες συχνότητες.Αν δύο κύματα διαφορετικών συχνοτήτων σύγκρουση ή αλληλεπικάλυψη, η προκύπτουσα κύμα δεν διαθέτει την συχνότητα που είναι το μερικά από τα δύο, παρά την επικάλυψη του κύματος λειτουργίες θα οδηγήσει σε περίπλοκη φύση othe συνισταμένη κύμα λειτουργία.

Εγώ συμφωνώ μαζί σας.Ωστόσο, αυτό που θέλω να θίξω εδώ είναι ότι εάν το κόκκινο φως αναμιγνύεται με πράσινο φως,
το κίτρινο φως θα παράγεται.Τι σημαίνει;Από τη δική μου άποψη, αυτό συνεπάγεται ότι φωτονίων του ερυθρού φωτός (Ε1 = hf1) αναμειγνύονται με πράσινο φως των φωτονίων (E2 = hf2) για την παραγωγή των φωτονίων κίτρινο φως (E3 = hf3) μέσα από την ειδική λειτουργία κύμα / εξίσωση.Κατά τα άλλα λόγια, φωτονίου προσθέτει άλλο ένα φωτόνιο θα καταλήξουμε σε ένα νέο φωτόνιο.
Εάν κάνω λάθος, παρακαλώ σωστή μου και να επιδιώξει το σχόλιό σας.Σε ευχαριστώ.

Το παράδειγμα του ερυθρού φωτός ανάμειξη με το πράσινο να παράγει κίτρινο είναι ελαττωματικά.Η αντίληψη των χρωμάτων δύο φώτα καθώς είναι ένα ανθρώπινο όραμα το θέμα, δεν είναι θέμα της φυσικής.Έγχρωμοι τηλεοπτικοί δέκτες, για παράδειγμα,
τη χρήση των τριών φως πρωτογενή χρώματα για να δώσει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων με τις εικόνες στην οθόνη.Αυτό δεν σημαίνει ότι το φως χαρακτηριστικά της δοκάρια από την τηλεόραση είχαν μεταβληθεί σε καμία περίπτωση - είναι ακριβώς αυτό το μάτι σας συνδυάζει τις επιμέρους χρώματα για τον αμφιβληστροειδή να δώσει την εμφάνιση ενός ενιαίου χρώματος.

Πειράματα έχουν γίνει (http://www.slac.stanford.edu/cgi-wrap/getdoc/slac-pub-2597.pdf), και είναι σε εξέλιξη (http://indico.phys.ucl.ac.be/ conferenceDisplay.py; confId = 228), σχετικά με τη σύγκρουση των φωτονίων υψηλής ενέργειας στο colliders.Υπάρχουν quantum αλληλεπιδράσεις, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία στερεά συμπεράσματα.

Μπορεί κάποιος ορίσει σύγκρουση εδώ;Αυτό θα βοηθήσει.
Υπάρχει κάποιος ρόλος της μάζας και ορμής σε σύγκρουση;να με θυμάσαι φωτονίου
της μάζας [δεν την υπόλοιπη μάζα] και η δυναμική - θυμάμαι καλά C είναι σταθερή έτσι ώστε αν υπήρχε μάζα και έχετε κάποια ώθηση απολύτως deterministically - Heisenberg
η αβεβαιότητα θα καταστήσει θέση σύγκρουσης εντελώς μη ντετερμινιστικά, όπου θα συγκρουστούν ;Με άλλα λόγια, θα συγκρούονται ποτέ στο διάστημα;

Αναμίκτης - get ποσό και όρους diff - nonlinearity απαιτείται [είτε στο χώρο-χρόνο ή τι λες]

Νομίζω ότι το φωτόνιο δεν είναι σωματίδιο, όπως ηλεκτρονίων ή πρωτονίων αλλά κάτι που επιστήμονα φανταστώ να εξηγήσει τη συμπεριφορά του φωτός ως σωματίδιο

subharpe έγραψε:

Νομίζω ότι αυτό δεν είναι δυνατό.
Λόγω των διαφόρων ενεργειακών σημαίνει διαφορετικές συχνότητες .....

compto αποτέλεσμα ισχύει όταν ένα σωματίδιο αυτό έχει υπόλοιπη μάζα δηλαδή ηλεκτρονίων έχει υπόλοιπη μάζα, εάν φωτόνιο αλληλεπιδρά με τη δυναμική των ηλεκτρονίων φωτόνιο θα αλλάξει (ορμή είναι διάνυσμα), ώστε η κατεύθυνση, δηλαδή μια phonon θα κυκλοφορήσει ή απορροφά,
εγκλείω σε θήκη, αλλά του φωτονίου-φωτονίου αλληλεπίδραση δεν υπόλοιπη μάζα, ώστε να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις και συνηθίζει απελευθέρωση νέων σωματιδίων

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back