Σύγκριση των προσομοιωτών που χρησιμοποιούνται σε Ηλεκτρονικά Ισχύος

T

tenderne

Guest
Όλα Αγαπητέ: Είμαι νέος στη χρήση εξομοιωτή για το σχεδιασμό ηλεκτρονικών ισχύος. Έχουν βρεθεί πολλά υποψηφίων μετά την Google, inculding ΚΕΠ, Simulink, multiphysics, PowerFactory, SIMPOWER, Saber, SIMetrix, Psim, Pspice, LTspice, πραγματικά έκθαμβοι. Βασικά θέλω απλώς να γνωρίζουν σύγκριση των επιδόσεων τους στο σχεδιασμό του ελέγχου, κύκλωμα, τη δομή και την ανάλυση της ΕΜΙ (ακτινοβολία), θερμική κλπ. Οποιαδήποτε από τις παρατηρήσεις ή τις απόψεις σας θα εκτιμηθεί πολύ.

Για τη βασική λειτουργία προσομοίωσης, Pspice είναι αρκετό.

«Leo-O2" Γεια σας, σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Είχατε άλλες προσομοιωτές; τι τα σχόλιά σας σχετικά με την απόδοσή τους, π.χ. ταχύτητα, ακρίβεια, ευελιξία και κλπ; Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο. ευχαριστώ. τις καλύτερες ευχές, tenderne

Γεια σου Όλα, έκανα απλά μια περίληψη για σύγκριση διαφόρων προσομοιωτών. Παρακαλώ δείτε συνημμένο για λεπτομέρειες. Όσον αφορά τη σύγκριση μου είναι όλα βασισμένα σε χαρτί, όλες τις διορθώσεις σας, τα σχόλια, τα συμπληρώματα ή άλλων εισροών είναι ευπρόσδεκτα. ευχαριστώ εκ των προτέρων. τις καλύτερες ευχές, tenderne

οποιαδήποτε είσοδο, παρακαλώ;

Συνήθιζα Spectre Turbo και APS. Είναι πολύ πιο γρήγορα. [Quote = tenderne? 841209] «Leo-O2" Γεια σας, σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Είχατε άλλες προσομοιωτές; τι τα σχόλιά σας σχετικά με την απόδοσή τους, π.χ. ταχύτητα, ακρίβεια, ευελιξία και κλπ; Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο. ευχαριστώ. τις καλύτερες ευχές, tenderne [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back