Σχηματικό διάγραμμα για Sony KV-BZ212N50

A

arielarce

Guest
Βοήθεια!! Χρειάζομαι σχηματικό διάγραμμα για Sony KV-BZ212N50 για την αναφορά μου.

Ευχαριστώ αδερφέ, εγώ θα προσπαθήσω πρότασή σας και θα επανέλθω αργότερα

Ο Sir επισκευή (R), ανακάλυψα ότι αυτά τα μοντέλα τηλεόρασης που δεν έχει πολλά αναφέρονται υποδοχές εξόδου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, ενώ τηλεόρασή μου έχει μόνο τρία, ένα για το βίντεο, για ένα αριστερό κανάλι ήχου, ένα για τον ήχο και δεξί κανάλι για εναέρια είσοδο κεραίας. Έχω μπερδευτεί αν όλα BX-1S μοντέλα τηλεοράσεων σασί έχουν την ίδια γραφική παράσταση. Σας ευχαριστώ πολύ!

[Quote = arielarce] Σερ επισκευής (R), ανακάλυψα ότι αυτά τα μοντέλα τηλεόρασης που δεν έχει πολλά αναφέρονται υποδοχές εξόδου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, ενώ τηλεόρασή μου έχει μόνο τρία, ένα για το βίντεο, για ένα αριστερό κανάλι ήχου, ένα για ήχου δεξί κανάλι και για την εναέρια είσοδο κεραίας. Έχω μπερδευτεί αν όλα BX-1S μοντέλα τηλεοράσεων σασί έχουν την ίδια γραφική παράσταση. Σας ευχαριστώ πολύ! [/Quote] Γεια σου φίλο στην επισκευή και τη βιομηχανία τηλεοράσεις χρησιμοποιούν πάντα τις ίδιες βασικές πλαίσιο για τα διάφορα μοντέλα, μερικές φορές προσθέτουν ή παραλείπουν τμήματα από μοντέλο σε μοντέλο, αλλά εξακολουθεί να είναι η κύρια σασί και τα κύρια ημιαγωγών, όπως ο έλεγχος του εφοδιασμού ενέργειας, MCU , επεξεργαστή βίντεο, FBT ... κλπ εξακολουθούν να είναι οι ίδιες για όλα τα μοντέλα με το ίδιο σασί, ώστε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε πρότυπο που βασίζεται στο ίδιο πλαίσιο θα βοηθήσει τόσο πολύ στην επίλυση ur πρόβλημα. Φιλικά

Σας ευχαριστώ πολύ μου τους φίλους σας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τις απαντήσεις σας. Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη βοήθεια και θα την αγαπάμε. Μέχρι την επόμενη: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back