Σχηματική PC ATX μητρική πλακέτα

K

kwik

Guest
Χρειάζομαι το διάγραμμα της κάθε ATX pc motherboard.I πρέπει να καθορίσετε το PS2 ποντίκι σχηματική diagram.so ότι μπορώ να εντοπίσει το πρόβλημα εύκολα.

Ποιο είναι το πρόβλημα που αναφέρει; PS / 2 θύρα που σχετίζονται;

hi Kwik ευτυχισμένο το νέο έτος:) εδώ ένα πλήρες σχηματικό για 8GPNXP DUO .. ελπίδα ότι θα είναι περίπου αφορά βοήθεια

hi Artem πρώτα απ 'όλα, ευχαριστώ για την καλή σχέση και συγγνώμη για τη δημοσίευση αυτή τη σχηματική, αλλά δεν είδα ur θέση, ενώ ήμουν απόσπαση δικό μου .. κάνουμε μετά την ίδια στιγμή:) αφορά

Έχω μια ερώτηση. Έχω Acer Aspire 5715Z με de MB. Μπορώ να σας πω από την εικόνα του τι tipe πυκνωτές και τι αξία είναι αυτά; Και τι άλλο είναι λάθος με το διοικητικό συμβούλιο;

Στην καλύτερη περίπτωση, η χωρητικότητα μπορεί να μετρηθεί, αν ένας από τους δύο πυκνωτές δεν είναι βραχυκυκλωθεί. Θα πρέπει να είναι, γνωρίζουν, ότι περισσότερα μέρη, π.χ. οι διακόπτες MOSFET μπορεί να υποστεί βλάβη, πάρα πολύ. Ο πυκνωτής ελάττωμα μπορεί να είναι είτε μια αυθόρμητη εκδήλωση, στην καλύτερη περίπτωση με περιορισμένη επίδραση, ή π.χ. αποτέλεσμα μιας εισόδου υπέρτασης, πιθανότατα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε μια πρωτότυπη σχηματική της λειτουργίας τροφοδοτικό τη μητρική πλακέτα, ή τουλάχιστον σκίτσο μερική σχηματικό για τη δική σας.

[QUOTE = Kwik? 239,349]. Χρειάζομαι το διάγραμμα της κάθε ATX pc motherboard.I πρέπει να καθορίσετε το PS2 ποντίκι σχηματική diagram.so ότι μπορώ να εντοπίσει το πρόβλημα εύκολα [/quote] [url = http://lqv77. com /] Le Quang Vinh - lqv77 [/url] θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το Google Chrome να μεταφραστούν από τα Βιετναμέζικα γλώσσα σε γλώσσα που κατανοούν

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back