Σχηματική 90 βαθμούς μορφή φάση επιλογέα 100 kHz έως 4MHz

S

simo

Guest
γεια i ανάγκη κατά 90 μοίρες φάση σχηματική επιλογέα από 100kh σε 4 MHz. παρακαλώ, αν έχετε παιδιά επιτρέψτε μου να το έχουν. Ευχαριστούμε πάρα πολύ

Ευχαριστούμε αλλά χρειάζομαι μια σχηματική βάση πάνω στην op παιδιά χάρη ενισχυτή

Μπορεί να είναι ψηφιακή; Ανεμοστρόβιλος

κανένα πρόβλημα αν είναι ψηφιακή σας ευχαριστώ

Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έναν ολοκληρωτή (γνωστός και ως γεννήτρια ράμπα) op-amp κύκλωμα. Αυτό θα σας δώσει ένα κύμα που είναι 90 βαθμούς από τη φάση με την είσοδο νομίζω.

Το σήμα εισόδου είναι ημιτονοειδής ή τετράγωνο κύμα, ποιο είναι το επίπεδο; Είναι ένα σταθερό επίπεδο ή μεταβλητό; Ανεμοστρόβιλος

Το περίφημο «ηλεκτρονικό φίλτρο Σχεδιασμός Εγχειρίδιο" του Williams και μεταγενέστερες εκδόσεις με Williams και Taylor έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο σε αυτό με τους πίνακες των πόλων και των μηδενικών τοποθετήσεις και παθητικής και ενεργητικής κυκλώματα για την εφαρμογή τους. Το βιβλίο αυτό είναι πιθανώς διαθέσιμο σε ηλεκτρονική μορφή κάπου. Μπορεί κάποιος να στείλετε ένα σύνδεσμο ή να ανεβάσετε το τετραγωνισμού κεφάλαιο μετατόπιση φάσης;

RLC μέτρο έχει ένα σήμα και ένα 90 σήμα μετατόπιση φάσης, είναι να προέρχεται από μεγάλη πλατεία κύμα, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε διαιρέτη για να πάρει 90 μετατόπιση φάσης.

Μια άλλη λύση είναι ένα PLL μετά το φίλτρο μετατόπιση της φάσης είναι πάντα 90 μοίρες. Ανεμοστρόβιλος

Αν είμαι Wright θα πρέπει να έχετε συνεχή μετατόπιση φάσης των 90 μοιρών σε όλες ζώνη συχνοτήτων. Μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο αλυσίδες που αποτελούνται από φίλτρα allpass (op amp) που έχουν σταθερή diference φάση των 90 μοιρών. Εδώ είναι παράδειγμα ενός τέτοιου κυκλώματος.

Ψηφιακή εφαρμογή είναι αρκετά απλή, αλλά θα πρέπει να έχετε 2 φορές πιο συχνοτήτων εισόδου σε αυτό το κύκλωμα. Χρησιμοποιήστε 2 έχει ως αποτέλεσμα τη διαίρεση με το 2 ο συχνοτήτων εισόδου με διαφορές που: - πρώτη σκανδάλη θα επεξεργαστεί σχετικά με την άνοδο άκρη - και το δεύτερο σε πτώση άκρη εξόδους συγκεντρώσει τις συνεισφορές των συχνοτήτων θα είναι 90 μετατόπιση φάσης βαθμό.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back