Σχηματική ήθελε - Oatley Electronics K055 6J6 προενισχυτή βαλβίδας!

A

anzic

Guest
Γεια σε όλους, είμαι αναζητούν απεγνωσμένα ένα αντίγραφο του σχηματικό για Valve Preamp κιτ που αυστραλιανή εταιρεία Oatley Electronics κυκλοφόρησε το 1996, και Ηλεκτρονικών Αυστραλία χαρακτήρισε το Σεπτέμβριο του 1996. Θα χρησιμοποιεί 2 6J6 βαλβίδες ως προενισχυτή και τρέχει από χαμηλή τάση. Ήταν Kit αριθμό 055 και υπήρξε μια k055.pdf διαθέσιμες στην ιστοσελίδα τους, η οποία έχει πλέον φύγει, ότι είχε το σχηματικό σε αυτό. Ακόμα και ένα αντίγραφο της έκδοσης Electronics Αυστραλία πίσω από το Σεπτέμβριο του 1996 θα είναι φοβερό. Wayback μηχανή δεν φαίνεται να δείκτης pdf συνημμένα εκείνη τη στιγμή. Εάν κάποιος έχει ένα αντίγραφο, θα ήμουν εξαιρετικά ευγνώμων. :) Με φιλικούς χαιρετισμούς, Anzic.

Γεια σου Keith, είδα ότι η ιστοσελίδα πριν από λίγο καιρό και είναι ουσιαστικά μια πιο επεξεργασμένη εκδοχή του κιτ oatley, και δεν δείχνει το αρχικό σχηματικό τροφοδοτικό είτε (12v σε 60V inverter λειτουργία διακόπτη). Η ιστοσελίδα oatley χρησιμοποιείται για να έχει k055.pdf, αλλά να φαίνεται να το βρείτε πουθενά τώρα. Ευχαριστώ ούτως ή άλλως σύντροφο. Θα συνεχίσουν να ψάχνουν, αλλά δεν νομίζω ότι θα το βρείτε τώρα ..... Anzic.

Φαίνεται να υπάρχει αρκετή συζήτηση για αυτό για το DIY ήχου forums http://www.diyaudio.com/forums/ Ίσως κάποιος θα μπορούσε να υπάρχει ένα αντίγραφο (εκτός αν έχετε ήδη δοκιμάσει εκεί I υποθέτω). Keith.

Χάρη Keith. Έχω μόλις εγγραφεί εκεί πέρα (Ναι, δεν είχε γνωρίσει ποτέ εκπληκτικά ότι η ιστοσελίδα) και θα δούμε αν κάποιος έχει ένα αντίγραφο. Σκέφτηκα ότι σίγουρα πρέπει να υπάρχει ένα αντίγραφο επιπλέουν γύρω από κάπου στο internet, αλλά τα πράγματα πραγματικά εξαφανίζονται με την πάροδο του χρόνου δυστυχώς ... Cheers, Anzic.

Got it! Ένα πραγματικά χρήσιμο τύπος σε ένα άλλο φόρουμ είχε ένα σαρωμένο αντίγραφο του αρχικού άρθρου EA και τις σημειώσεις Oatley. Φοβερό κομμάτι της τύχης. :)

Είμαι ευχαριστημένος που το βρήκε. Ήταν στο φόρουμ diyaudio; Keith

Όχι στην πραγματικότητα, ήταν η Ατομικής φόρουμ υπολογιστή MPC από όλους τους χώρους. Απλώς συνέβη έτσι ώστε κάποιος κατασκευαστεί ένα από αυτά τα πακέτα εκεί χρόνια και εξακολουθεί να έχει το docs. :)

Πριν από μερικά χρόνια, η Μελβούρνη κράτος Βιβλιοθήκη είχε αντίγραφα Electronics Αυστραλία πίσω όταν ήταν Ραδιόφωνο, τηλεόραση & χόμπι. Δεν ξέρω αν συνεχίζουν να το κάνουν, αλλά θα ήταν αξίζει να δοκιμάσετε αν κάποιος θέλει να αντιγράψει EA άρθρα. Έχουν σίγουρα αντίγραφα των τσιπ πυριτίου. Οι Βιβλιοθήκες του κράτους στο κεφάλαιο othe μπορεί επίσης να κρατήσετε αντίγραφα, ιδιαίτερα Σίδνεϊ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back