Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αναλυτής Timequest

T

trupesh.vasoya

Guest
πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ανάλυσης timequest χρονοδιάγραμμα, παρακαλώ κάποιος μπορεί να μου πει γι 'αυτό, οποιαδήποτε μέθοδος ή εύκολο παράδειγμα για δείγμα ότι, δεν μπορώ να καταλάβω για περιορισμό που χρησιμοποιούνται σ' αυτό παρακαλώ να με βοηθήσει .... Ευχαριστίες

Εδώ είναι η απλή φροντιστήριο πιστεύω ότι θα μπορούσε να σας βοηθήσει: Ευχαριστώ.

Χάρη hairo, του πραγματικά χρήσιμο για μένα, αλλά πραγματικό πρόβλημα μου είναι σε τι κατάσταση θα πρέπει να περιορίσουν αυτό το χρονοδιάγραμμα αναλυτή timequest και κάθε εφαρμοστή παράδειγμα όπου δεν χωράει το σχεδιασμό της συσκευής (FPGA) και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για timequest σύνολο που περιορίζουν .. Περιμένετε για τη θετική ανταπόκριση .. Ευχαριστώ,

εφαρμοστή αποτυγχάνουν να χωρέσει το σχεδιασμό της συσκευής (FPGA) και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για timequest σύνολο που περιορίζουν
Πώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε χρονικούς περιορισμούς χρησιμοποιώντας timequest αν ο σχεδιασμός δεν ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη συσκευή; Δεν καταλαβαίνω αυτό. Εάν ένα σχέδιο δεν χωράει σε μια συγκεκριμένη συσκευή FPGA, τότε απλά αλλάξτε σε μια μεγαλύτερη συσκευή FPGA. Ευχαριστώ.

ναι έχετε απόλυτο δίκιο, όντως ήμουν λίγο μπερδεμένος σε αυτό το θέμα .... έτσι, τελικά ξέρω για αναλυτή χρονοδιάγραμμα timequest. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back