Σχετικά με γεωμετρική προγραμματισμού

L

lxb97409

Guest
Γεια, σε όλους:
Είμαι τώρα ένα συμπληρωματικό σχεδιασμό corss συνδυασμό LC-ταλαντωτής και θέλω να βελτιστοποιήσετε χρησιμοποιώντας το γεωμετρικό programming.But δεν ξέρω τίποτα το γεωμετρικό programming.So μπορεί κανείς να μου δώσετε κάποιες συμβουλές σχετικά με αυτό ή μπορεί να σας προσφέρει κάποια χαρτιά μου γι 'αυτό;
Σε ευχαριστώ!

lxb97409

Δεν γνωρίζω κανένα έγγραφο σχετικά με την εφαρμογή του προγραμματισμού για την γεωμετρική LC ταλαντωτές.Αλλά εάν θέλετε να μάθετε πώς γεωμετρική προγραμματισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπορείτε να πάτε:

hxxp: / / www.barcelonadesign.com / τεχνολογίας / papers.asp

πρέπει να εγγραφείτε, αλλά έχουν κάποια έγγραφα σχετικά με το θέμα αυτό.

Hope this helps

Έχω κατεβάσει το αρχείο αυτό από smirc αλλά δεν μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα που τώρα, φαίνεται ότι έχουν αφαιρεθεί το κατεβάσετε δεσμούς μετά ιστοσελίδα ενημερώσεις!

και θα χρειαστεί κάποιες πληροφορίες για LTV φάση θορύβου φόρμουλες.

Καλύτερος!Είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο ... πολλά hits του google ...Τίτλος: "σχεδιασμός και βελτιστοποίηση των LC ταλαντωτές"http://www.sigda.org/Archives/ProceedingArchives/Iccad/Iccad99/papers/1999/iccad99/pdffiles/01d_3.pdfΚατάσχεση διαγράφεται από davorinκαι προσθέστε booktitle επόμενη φορά!

Ναι, το σχεδιασμό της Βαρκελώνης θα είναι μια καλή πηγή GP.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε έρευνα σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Stanford EE site και βρείτε Μάρτιο Χέντερσον και Stephen Boyd.

maxwellequ έγραψε:

Δεν γνωρίζω κανένα έγγραφο σχετικά με την εφαρμογή του προγραμματισμού για την γεωμετρική LC ταλαντωτές.
Αλλά εάν θέλετε να μάθετε πώς γεωμετρική προγραμματισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μπορείτε να πάτε:hxxp: / / www.barcelonadesign.com / τεχνολογίας / papers.aspπρέπει να εγγραφείτε, αλλά έχουν κάποια έγγραφα σχετικά με το θέμα αυτό.Hope this helps

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back