Σχεδιασμός μιας κεραίας για τη δοκιμή ενός τσιπ tranceiver

D

dkumar

Guest
Γεια σας! Έχω να σχεδιάσουν μια κεραία για δοκιμή ένα τσιπ πομποδέκτη με βάση το πρωτόκολλο ZigBee. τι θα μπορούσε να είναι η καλύτερη δυνατή τύπο και το σχεδιασμό. Έψαχνα για κεραία τύπου RMSA αλλά μπορεί να χρειάζομαι μερικές πράγμα που μπορώ να βάλω σε μια πλακέτα και έτσι το χρησιμοποιούν ως δοκιμή για το τσιπ. Παρακαλώ μπορεί κάποια να με βοηθήσει με this.Its ένα μέρος της στο τελευταίο έτος μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ψάχνετε για την απάντηση ....

Γεια σας, Από το ZigBee λειτουργεί στα 2.4GHz, 2.4GHz μία κεραία μαστίγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο το μέγεθος δεν είναι ένα θέμα ανησυχίας. Όσον αφορά S.Rajesh Kumar

Έτσι, αυτή η κεραία είναι για ένα τελικό σχέδιο. Η ερώτησή σας είναι τόσο γενική ώστε ένα άτομο θα πρέπει να πιεστεί σκληρά για να σας δώσει μια χρήσιμη απάντηση. Μια πρόταση είναι να σκέφτονται τρόπους για να υποβάλετε την ερώτησή σας, ώστε να πάρετε σημαντικές απαντήσεις. Μια πρόταση θα ήταν να ζητήσει με αυτό τον τρόπο: Χρειάζομαι μια κεραία, που λειτουργεί στα 2,4 GHz με 5 dBi κέρδος του. Χρειάζομαι κάλυψη στο εμπρός hemiisphere. Η κεραία πρέπει να είναι μικρότερο από μια μπάλα του τένις και ανέξοδη για την κατασκευή. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τις προτάσεις και να εξηγήσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συνιστώμενης τύπου. Το θέμα είναι να δώσει στο ερώτημα κάποια καρδιακή έτσι κάποιος έχει μια αναφορά για να ξεκινήσει από. Οι απαντήσεις θα είναι πιο ουσιαστική. BTW, δεν υπάρχει καλύτερη κεραία, ιδιαίτερα όταν δεν συζητούνται οι απαιτήσεις. Πάρτε έναν άλλο πυροβολισμό στην ερώτηση σας και δείτε τι συμβαίνει. Οι απαντήσεις θα είναι ανάλογο με την προσπάθεια και το χρόνο που βάζετε στην ερώτηση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back