Σχεδιασμός διπολική κεραία

M

madhu14365

Guest
Γεια σας θέλουμε να κατασκευάσουμε ένα διπολική κεραία 0,7 έως 3 GHz .. μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει πώς να προχωρήσουμε .... και μετά μου μερικές χρήσιμες συνδέσεις που βοηθά στο σχεδιασμό ..

[Url = http://www.jpier.org/PIER/pier.php?paper=0601201] PIER Online - Σχεδιασμός της Διπλής διπολική κεραία με Ενισχυμένη χρησιμοποιήσιμο εύρος ζώνης για Ευρυζωνικά Σταδιακή Εφαρμογές Array [/url]

το δίπολο κεραίες είναι στενή ζώνη. μεταξύ 0,7 ans 3 GHz bandwitdh είναι μεγάλη για την διπολική κεραία. να αυξήσει το εύρος ζώνης κύλινδρος ακτίνας του διπολική κεραία θα πρέπει να είναι παχύ, αλλά altougt αυτό δεν μπορεί ve ευρεία ζώνη. Εάν σχεδιάζετε τη διπολική κεραία που χρησιμοποιείται CONI αντί του κυλίνδρου μπορεί να είναι ευρεία ζώνη

hi τι είδους διπόλου u θέλετε; microstrip κεραία ή το σχεδιασμό; ότι το χαρτί δεν προβλήτα μια διπολική κεραία και είναι και LP CPW κεραία για την ευρεία ζώνη δίπολο u κεραία πρέπει η τεχνική που sezgyno είπε στο τελευταίο μήνυμα

i ανάγκη microstrip κεραία ... μπορείτε παρακαλώ να μου μετά κάποια χρήσιμα links για το σχεδιασμό ...

με τη χρήση microstrip κεραία δίπολο δεν μπορείτε να αποκτήσετε μεγάλη μπάντα. Αν θέλετε σχεδιασμό επί τυπωμένο κύκλωμα κεραίας BOWTIE χρήση, μπορείτε να αποκτήσετε μεγάλη μπάντα.

hi Madhu ποτέ δεν έχω δει μια διπολική κεραία για αυτό το microstrip εφαρμογή και το σχεδιασμό δίπολο μπορεί να είναι αδύνατο για αυτούς συχνότητα, αλλά μπορώ να ψάξω και αν έχω βρεθεί λέω u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back