Συν-προσομοίωση εξάγεται και shematic θέα.

J

jjang

Guest
Γεια σας όλους, έχω μια ερώτηση σχετικά με συν-προσομοίωση του εξορυσσόμενου θέα και να δείτε σχηματικά. Η ερώτησή μου μπορεί να είναι πολύ χαζή, αλλά εάν ξέρετε anyting για αυτό το θέμα, επιτρέψτε μου να ξέρω. Κατάσταση μου είναι αυτό. Εφιστώ την σχηματική και είναι ένα componet της τριτοβάθμιας σχηματική. Έκανα επίσης διάταξη. Μετά από αυτό, εγώ τρέχω εκχυλίσεως και πήρε τα εξαγόμενα θέα. Αυτό που θέλω είναι η προσομοίωση τρέχει με φάντασμα που απέσπασε θέα και η γενική άποψη σχηματική ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ . Κατά τη γνώμη μου, Cadence θα μπορούσε να υποστηρίξει αυτή τη λειτουργία. Ευχαριστώ, Jinwook

Χρησιμοποιήστε το config για να επιλέξετε τα εξαγόμενα παράδειγμα προκειμένου να γίνεται προσομοίωση με ένα εξάγεται netlist και το άλλο με το σχηματικό netlist. Το config θέα καθορίζει ποια περίπτωση ή κυττάρων πρέπει να netlisted από το οποίο θέα.

Αν εννοείτε χρησιμοποιήσετε την σχηματική άποψη για την κορυφή των κυττάρων, ενώ εξάγεται άποψη για την υπο-κύτταρα, μπορεί να θέσει μόνο η «εξαγωγή» πριν από «σχηματική» σε stopViewList. Η εξαγωγή θα πρέπει να έχουν τους ίδιους ορισμούς pin ως σχηματική και να δείτε το σύμβολο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back